Световният шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка

...
Световният шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка
Коментари Харесай

Антъни Джошуа не бърза да се бие с Кубрат Пулев

Световният първенец на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа ще следи от близко резултата от борбата сред Деонтай Уайлдър и Тайсън Фюри на 1 декември. Причината е, че по-късно може да се стигне до дуел, посредством който вероятно спечелилият да сплоти коланите.

Този сюжет обаче към момента е единствено възможност. Въпреки това, 29-годишният британец разкри имената, които би желал да срещне по пътя си. Сред тях обаче не попада това на българския кандидат Кубрат Пулев.
View this post on Instagram
Stay tuned for the @jdofficial Xmas TV ad - 4 days to go! #IAMJD

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Oct 29, 2018 at 10:24am PDT
„ Няма да се удрям преди 13 април идната година. Знаете, ние сме подготвени за Уайлдър. Водят се договаряния. Каквото и да се случи, ние сме подготвени. Очаквам с неспокойствие мача Чисора – Уайт. Очаквам с неспокойствие този дуел, ще бъда там”, показа Антъни Джошуа.
„ Ще е наслаждение да се измъкна от подготовка и да отида да виждам по какъв начин тези момчета се показват, да видя формата им от друга позиция. На кого от двамата бих заложил? Искам Чисора да завоюва, тъй като е мое момче, от северозападен Лондон. Уважавам го”, съобщи британецът.

И Дилиън, желая и той да завоюва, тъй като желая да се удрям с него още веднъж, вероятно на 13 април, в случай че не се получи с Уайлдър - това са моите две благоприятни условия. Пожелавам триумф на Чисора, както и на Уайт. Двамата могат да победят, съгласно мен”, добави Антъни Джошуа.

Битката сред Дилиан Уайт и Дерек Чисора ще се състои на 22 декември в O2 Арена в Лондон.

В момента се водят договаряния сред представителите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър за иден мач. Джошуа ще се бие на 13 април на „ Уембли”, а Уайлдър ще пази купата си против Тайсън Фюри на 1 декември.

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев трябваше да се срещнат предходната година, само че тогава българският боксьор получи травма и борбата пропадна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР