Световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър се закани, че ще

...
Световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър се закани, че ще
Коментари Харесай

Уайлдър: Ще нокаутирам Ортис в четири рунда

Световният първенец на WBC Дионтей Уайлдър се закани, че ще нокаутира Луис Ортис в границите на четири рунда. Вчера стана ясно, че двете страни договарят за мач на 3 март в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк. “Бронзовият бомбардировач” и кубинецът трябваше да се бият предишния месец, само че дуелът беше анулиран поради позитивна допинг проба на Ортис.

Впоследствие “Кинг Конг” бе оправдан от Световния боксов съвет, откакто стана ясно, че е той приел постановен му от доктор медикамент, в който е имало неразрешено вещество. Ортис бе сменен за багра от Бърмейн Стивърн, който обаче не съумя да издържи даже един цялостен рунд и рухна под канонадата от крошета на Уайлдър.

Ортис от своя страна се завърна на кръга на 8 декември с победа против Даниел Марц, който нокаутира във втория рунд. След края Дионтей Уайлдър се качи на кръга, с цел да провокира кубинеца лице в лице. Двамата си размениха реплики, само че главният акцент беше, че американецът е подготвен да даде втори късмет на Ортис.

Сега Уайлдър съобщи, че чака съществено отношение от страна на кубинеца. “Аз не желая да слушам никакви извинения, когато го победя. Попитах Ортис по кое време желае да се бие с мен и той ми отговори, че е подготвен да го направи на момента. Така че аз несъмнено ще упорствам за провеждането на този мач и ще го накарам да подпише и да се качи на кръга. Мисля, че ще се оправя с него в четири рунда”, съобщи Дионтей Уайлдър пред Premier Boxing Champions.

Що се отнася до историята на Ортис с позитивната допинг проба, Уайлдър съобщи: “Надявам се, че Луис не е толкоз малоумен, че да повтори същата неточност. Не видях нищо ново, само че аз още имам вяра, че той е един от най-хубавите боксьори в света. Радвам се, че Ортис се върна. Искам да му дам още един късмет да се изправи против мен”, добави международният първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР