Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка

...
Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка
Коментари Харесай

Джошуа сподели очакванията си за срещата с Кобрата

Световният първенец на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория, Антъни Джошуа, показа упованията си от идния конфликт с Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят един против различен на 20-и юни в Лондон, а Джошуа призна, че чака един по-мъдър Пулев, спрямо преди.

"Голяма отговорност е да си международен първенец в тежка категория. Не желая още веднъж да изгубя купите си. Бих се толкоз крепко за тях, тъй че съм подготвен за предизвикването. Пожелавам му шанс ", съобщи Джошуа.



"Той се боксира от дълго време. Достигна да топ равнище и бе надвит. Той към този момент имаше своя късмет, а в този момент се връща още веднъж, тъй че евентуално в този момент ще се опита да поправи нещата. Очаквам по-мъдър, по-умен Пулев. Той може да нокаутира, има много нокаути, тъй че ще бъде добър мач, сигурно. "

Джошуа призна, че против Анди Руис - младши е излязъл с радикално друга тактичност и е трансформирал даже стила си, с цел да реализира победа над американеца от мексикански генезис.

"Победата против Руис бе наложителна. Ако желаех същия резултат, както на 1-ви юни, щях да направя същото. Но умният боксьор се приспособява, трансформира играта си и реализира победа. "

"Така че ментално аз няма да съм изменен, мотивацията е същата, само че може би ще трансформира стила си. Винаги мога да се приспособявам към съперника. Понякога даже фрапантно, както видяхте. "

За край, AJ даде своята прогноза за края на срещата.

"Това ще бъде дуел сред двама боксьори със мощни удари, тъй че ще бъде забавно за почитателите. Смятам, че срещата ще приключи в 11-и рунд ", приключи Джошуа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР