Световният шампион и лидер във временното класиране на Формула 1

...
Световният шампион и лидер във временното класиране на Формула 1
Коментари Харесай

Хамилтън: Благодарен съм за мястото си в топ 3

Световният първенец и водач във краткотрайното класиране на Формула 1 Люис Хамилтън изрече големи похвали към своите инженери и механици, които съумяха да възстановят колата му в точния момент за квалификацията на "Спа ".

В борбата за стартови позиции за Гран При на Белгия британецът съумя да се добере до 3-о място зад двамата водачи на Ферари – Шарл Льоклер и Себастиан Фетел. В неговите очи това значително беше максимумът поради случая, при който той удари колата си в последната свободна подготовка.

„ Последната подготовка беше ужасна сесия за мен. Разбира се, беше мъчителна, тай като знаете какъв брой мъчно е за хората от тима да изградят тези елементи, какъв брой е мъчно на момчетата да приготвят колата. Знаех, че съм изправен пред мъчно предизвиктелство.”

„ Моите хора бяха просто безгрешни и постоянно дават 110 %, тъй че съм в действителност признателен. Просто пробвах да им се отплатя с добра подготовка.”

„ Предвид обстоятелството, че пропуснах цялата трета подготовка и огромна част от първата, се усещам признателен да бъда тук (в топ 3 – б.р.).”

„ Ферари свършиха страхотна работа през днешния ден, а Шарл беше извънреден. Надявам се да им предоставим борба в неделя ", приключи Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР