Световният шампион Франция понесе тежък удар дни преди началото на

...
Световният шампион Франция понесе тежък удар дни преди началото на
Коментари Харесай

Още един отпадна от състава на Франция заради контузия

Световният първенец Франция понесе тежък удар дни преди началото на Мондиал 2022. Нападателят на отбора Кристофър Нкунку е изкълчил коляното си по време на вчерашната подготовка при битка за топката със съотборника си Едуардо Камавинга и по този начин ще пропусне започващото в неделя Световно състезание в Катар.
Прочетете още
“Контузен в подготовка, Кристофър Нкунку отпада от Световното състезание. Целият тим споделя тъгата на Кристофър и му пожелава бързо възобновяване ”, гласи изказването от лагера на Франция.

Макар и да не се очакваше той да бъде титуляр в състава на Дидие Дешан, Нкунку е измежду изгряващите звезди на френския футбол. 25-годишният състезател няма нито един гол в осемте си дуела за “петлите ”, само че за сметка на това е отбелязал цели 17 попадения в 23-те срещи във всички шампионати за клубния си тим Република България Лайпциг през този сезон. Според RMC Sport той ще бъде заместен от 23-годишния нападател на Айнтрахт (Франкфурт) Рандал Коло Муани, който има единствено два мача за Франция до момента.

Заради травми отпаднаха и играчи като Нголо Канте, Пол Погба и Преснел Кимпембе. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР