Световният шампион Антъни Джошуа не хвърли закани към Кубрат Пулев

...
Световният шампион Антъни Джошуа не хвърли закани към Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Джошуа за двубоя с Кобрата: Ако трябва да отида на война, ще отида на война

Световният първенец Антъни Джошуа не хвърли закани към Кубрат Пулев по време на тяхната първа взаимна конференция преди борбата им на 28 октомви в Кардиф.

" Очаквам с неспокойствие, още откогато приключи мачът на 29 април с Кличко. Тренирам крепко от този момент, ще имам друг метод, в този момент ще покажа какво съм научил от последния мач ", съобщи Джошуа.

" Ако би трябвало да отида на война, ще отида на война. Важно е и какъв е противникът. Понякога мога да съм интелигентен, да употребявам мъдро оръжията си, от време на време мога да нападам. Просто чакам да победя, по един или по различен метод “, продължи британецът.

" Можеш да гледаш милион видеа на противника и да се готвиш, само че на кръга е друго. Просто желая да покажа на треньора си, че чувам инструкциите си. Ако той прави оценка какво върша, аз съм благополучен. "

" Не е проблем да имам сила още веднъж, не сме махнали крайници от газта от 2008 насам, шампионат след шампионат, за мен няма проблем. Все още съм млад, имам доста време пред себе си “, сподели още Джошуа.

" Искаме да запазим пояси и с цел да го създадем, би трябвало да се удрям с положителни боксьори, да се изучавам и да се усъвършенствам непрекъснато. Всяко предизвикателство е нова стъпка. Искам да впечатля треньора си ", добави международният първенец.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР