Световният номер едно Рафаел Надал е преодолял проблемите си в

...
Световният номер едно Рафаел Надал е преодолял проблемите си в
Коментари Харесай

Рафа Надал е възстановен, ще играе още в Акапулко

Световният номер едно Рафаел Надал е преодолял проблемите си в коляното. Те го принудиха да се откаже в четвъртфиналния конфликт с хърватина Марин Чилич на Аустрелиън Оупън.

Испанецът непрекъснато е малтретиран от проблеми в коленете и не се знаеше дали те няма да му попречат да продължи сезона си уместно. Самият той обаче разкри, че болката е преодоляна и ще играе още на шампионата в Акапулко по-късно повече от седмица.

"Съжалявам, че трябваше да се откажа в Мелбърн, тъй като играех добър тенис. Но от време на време болката може да те накара да сториш точно това. Контузията тотално ме ограничи там, само че в този момент съм пресен и желая да се показва на равнище в Акапулко. А след това ще виждам към Индиън Уелс и Маями ", съобщи Надал и разкри каква е огромната му цел в идващите месеци.

"Голямата ми цел още веднъж остава да съм изцяло подготвен и да съм най-хубавият състезател на клей през сезона ", показа Кралят на клея и разяснява купата на Роджър Федерер на Аустрелиън Оупън, негова 20-та от Големия шлем.

"Доста му се удивлявам. Макар да сме противници за доста значими борби, ние имаме положителни връзки. Не бива да забравяме, че това е единствено спорт. Много неща сме изживели дружно и по тази причина се почитаме ", съобщи Надал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР