Световният номер 5 Григор Димитров заяви, че се надява на

...
Световният номер 5 Григор Димитров заяви, че се надява на
Коментари Харесай

Григор Димитров: Знам, че с Ролан Гарос никога сме били в добри отношения


Световният номер 5 Григор Димитров съобщи, че се надява на по-добро показване в тазгодишното издание на Ролан Гарос. Първата ни ракета в никакъв случай не е достигал до втората седмица в Париж, като салдото му е негативен – пет победи и седем загуби. През предходната година най-хубавият ни тенисист отпадна в трети кръг след загуба от испанеца Пабло Кареньо Буста.

„ На всеки шампионат, в който вземам участие, се старая да запиша по-добро показване спрямо миналата година. Знам, че с Ролан Гарос в никакъв случай сме били в положителни връзки, само че се надявам това да е останало в предишното. Смятам, че започнах сезона на клей сносно и просто желая да продължа да играя по този метод. Надявам се, че когато моментът настъпи ще съумея да надскоча себе си", съобщи Григор, който ще е подложен под номер 4 в Париж.

Попитан на какво отдава неудачите си във френската столица, Григор отговори: „ Наистина няма смисъл да се затормозявам с мисли какво не се е получавало за мен на Ролан Гарос в предходните години. Мисля, че просто преди не успявах да оползотворя по най-хубавия метод времето си в Париж. Защо? Наистина бих желал да дам по-точен отговор за какво се получи по този начин. В случая обаче избирам да не се задълбавам в сходни размишления. Във всеки шампионат влизам с доста възторг и позитивизъм, което съгласно мен е извънредно значимо. Понякога може да имаш сложни мачове, може да отпаднеш рано, което сигурно не е прелестно, само че в края на краищата аз играя тенис и най-хубавото нещо в тениса е, че постоянно идва идната седмица", добави още първата ни ракета. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР