Световният номер 2 в тениса Даниил Медведев явно ще пропусне

...
Световният номер 2 в тениса Даниил Медведев явно ще пропусне
Коментари Харесай

Медведев пропуска и Ролан Гарос, не само Уимбълдън

Световният номер 2 в тениса Даниил Медведев очевидно ще пропусне два следващи шампионата от Големия шлем - по разнообразни аргументи.

Руският тенисист възобнови тренировки, откакто при започване на април бе опериран от херния. Това се вижда във видеоклип, оповестен от тенис академията " Муратоглу " във Франция, където се готви играчът, написа Българска телеграфна агенция.

Медведев обаче тренира на твърди кортове, което демонстрира, че в проектите му не влиза присъединяване на " Ролан Гарос " на клей, който не е обичаната му настилка.

Руснакът няма да взе участие и на " Уимбълдън " поради решението на уредниците на шампионата да не позволен тенисисти от Русия и Беларус. Така той няма да е на линия за сезоните на клей и трева.

Медведев още занапред се готви за Откритото състезание на Съединени американски щати, където би трябвало да пази купата си от предходната година, извоювана с победа над Новак Джокович на финала.

Сърбинът пък получи добра вест - ще може да брани короната си на " Уимбълдън " (както и на " Ролан Гарос " ), защото във Англия няма да се изисква наложителна имунизация.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР