Световният номер 2 Роджър Федерер призна, че не е успял

...
Световният номер 2 Роджър Федерер призна, че не е успял
Коментари Харесай

Федерер: Милман се справи по-добре с тежките условия

Световният номер 2 Роджър Федерер призна, че не е съумял да се оправи с извънредно горещото и влажно време в Ню Йорк при шокиращата си загуба от Джон Милман на осминафиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Петкратният първенец загуби с 6-3, 5-7, 6-7(7), 6-7(3) във вечерната сесия на " Артър Аш Стейдиъм ", като очевидно имаше проблем с бруталната мокрота на въздуха - 83 %, като приключи дуела със 77 непредизвикани неточности. " Беше извънредно горещо. Имах възприятието, че не мога да си поема въздух. Нямаше никаква циркулация на въздуха. По някаква причина просто не съумях да се оправя с изискванията довечера. Това е един от първите пъти, в които ми се случва сходно нещо ", разяснява Федерер след провалянето.

" Джон съумя да се оправи по-добре с изискванията. Все отново той идва от едно от най-влажните места на света - Бризбейн. Знаех, че ме чака тежък мач. Когато имаш такова чувство, започваш да пропускаш някои благоприятни условия, а аз имах такива. Това беше разочароващо. В един миг просто бях удовлетворен, че мачът завърши ", показа носителят на 20 трофеи от Големия шлем, който до този миг имаше 40 победи от 40 мача в Ню Йорк против тенисисти отвън топ 50 на международната класация. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР