Световният номер 11 Милош Раонич обяви, че няма да участва

...
Световният номер 11 Милош Раонич обяви, че няма да участва
Коментари Харесай

И Милош Раонич пропуска Откритото първенство на САЩ

Световният номер 11 Милош Раонич разгласи, че няма да взе участие на започващия след броени дни Ю Ес Оупън. Чрез профила си в обществените мрежи канадският тенисист разкри, че травмата на лявата китка няма да му разреши да играе в последния за годината шампионат от Големия шлем.
„ До всички мои другари и почитатели, пиша, с цел да ви осведомявам за моята травма. Както знаете, от няколко месеца изпитвам болежка в лявата китка, която ме принуди да се отдръпва от присъединяване на Мастърса в Синсинати. Опитах всичко, което е по силите ми, с цел да се възстановя в точния момент за US Open, шампионат, който е доста специфичен за мен. Въпреки това болката е доста огромна и след консултация с моите лекари не ми остана различен избор, с изключение на да се отдръпва от присъединяване в надпреварата… “, написа Раонич в Инстаграм.
Канадецът става четвъртото огромно име, което ще пропусне Откритото състезание на Съединени американски щати, откакто също заради травми в шампионата няма да вземат участие двукратният отличник Новак Джокович (2011, 2015), първенецът от предходната година Стан Вавринка и финалистът от 2014 Кей Нишикори.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР