Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал ще отсъства от

...
Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал ще отсъства от
Коментари Харесай

Стана ясно колко време ще отсъства Надал

Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал ще отсъства от корта към три седмици. Това стана ясно, откакто му бе изработен ядрено-магнитен резонанс, който откри, че испанският деец е получил мускулна травма в дясното бедро.

Надал ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс

Надал завърши с присъединяване си на Откритото състезание в Австралия в понеделник. Той беше заставен за се откаже при започване на петия сет на четвъртфиналния мач против хърватина Марин Чилич.

Надал: Организаторите би трябвало да се замислят за здравето ни

Чилич водеше с 3:6, 6:3, 6:7(5), 6:2, 2:0 след 3:47 часа игра, когато испанецът приключи присъединяване в срещата, откакто загуби осем от последните 10 гейма.

Сега на Матадора му следва завръщане в Испания, където ще се подложи на физиотерапия. Ако всичко върви по проект, Надал се чака да възобнови тренировки след към две седмици.

Раненият Надал подви коляно пред Чилич

В програмата на Надал към този момент няма смяна, което значи, че той ще се завърне на корта на шампионата в Акапулко, който стартира на 26 февруари. След това му следва присъединяване в Индиън Уелс и Маями.

Въпреки че отпадна в четвъртфиналите на "Аустрелиън Оупън " и не съумя да отбрани точките си от миналогодишното издание на шампионата, където на финала загуби от Роджър Федерер, Рафа ще резервира първата си позиция в ранглистата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР