Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще трябва

...
Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще трябва
Коментари Харесай

Заканиха се да качат Джокович на следващия полет за дома

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще би трябвало да показа още на летището в Мелбърн при идването си здравното изключение, поради което му бе разрешено да взе участие на Откритото състезание на Австралия без да потвърждава, че е имунизиран срещу ковид.

Ако не го направи, сърбинът ще бъде качен на "следващия полет за дома ", съобщи австралийският министър ръководител Скот Морисън.

Джокович разгласи през вчерашния ден, че е получил позволение от уредниците на шампионата от Големия шлем за присъединяване си и потегля към Австралия. Австралийската тенис федерация и държавното управление на щата Виктория обявиха, че сръбският тенисист е измежду 26-те, което са кандидатствали за въпросното изключение по медицински аргументи, само че не е получил никакво особено отношение при преценката на молбата му.

"Чакаме да показа документите и доказателство, което да ги поддържа. Ако то не е основателно, тогава той няма да бъде третиран по-различно от всички останали жители и ще бъде качен на назад аероплан. Няма да има специфични правила за Новак Джокович или който и да е различен ", съобщи Морисън на конференция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР