Световният месец на мастурбацията е ежегодно събитие, което се отбелязва,

...
Световният месец на мастурбацията е ежегодно събитие, което се отбелязва,
Коментари Харесай

Завършва Световният месец на мастурбацията

Световният месец на мастурбацията е годишно събитие, което се отбелязва, с цел да се отбрани и да се чества правото да се мастурбира.
Първият Национален ден на мастурбацията е бил маркиран на 7 май 1995 година. Той е основан от сексшопа Good Vibrations в Съединени американски щати, в поддръжка на доктор Жоселин Елдърс - тогава хирург, представител на държавен комитет. Тя бива уволнена, тъй като обществено предлага мастурбацията да влезе в материала за образование в часовете по сексология в учебно заведение.
В нейна поддръжка, а и в поддръжка на най-естественото нещо на света, месеца на мастурбацията цели да покаже на всички, че тя е безвредна, здравословна, безвъзмездна, приемлива и оказва помощ на хората да опознаят телата си и водят благополучен, пълностоен метод на живот. Оттогава Международният ден на мастурбацията е уголемен и целият месец май се трансформира в Международен месец на мастурбацията.

Защо месец май?
Заради стихотворението " Весел месец май " (The merry month of May) на Томас Декър, което от дълго време е знак на половото пробуждане, както и поради буквата " М "!

Защо би трябвало да се приказва за мастурбацията?
Защото доста хора към момента се срамят от желанието си да се самозадоволяват. Защото считат, че самозадоволяването е последна опция, когато няма сътрудник за секс. Защото не знаят или не желаят да научат, че тя води до по-добър сексуален живот като цяло.

Защо да мастурбирате?
- тъй като е прелестно
- тъй като е ваше право по рождение
- тъй като е безвредно
- тъй като това е любов към себе си
- тъй като е удобно за здравето - понижава напрежението, повишава равнищата на ендорфин в организма, тренира тазовите мускули, понижава риска от зараза на простатата при мъжете и оказва помощ на дамите да се научат да доближават оргазъм
- тъй като е отлично кардио-упражнение
- тъй като може да се прави независимо или с сътрудник
- тъй като подтиква хората да се образоват полово
Поради тези и доста други аргументи, празнувайте месеца на мастурбацията - тъй като всички заслужават да са щастливи и задоволени!

Предразсъдъците против мастурбацията
Защо нещо толкоз естествено е по този начин срамно и табу? Остарели разбирания от предишното вгорчават живота на доста млади и остарели хора даже през днешния ден.
Едно от старите разбирания е, че мъжете имали лимитирано количество сперма и че по този начин я " похабявали " на вятъра. Други налудничави вярвания втълпявали, че мастурбацията води до полудяване или ослепяване.
В наши дни доста хора са въодушевление против концепцията за мастурбация, защото я намират за " себелюбив " акт и нежелание/неспособност за секс. Сексуалната независимост постоянно е била ограничавана и модерирана по някакъв метод. Да, към този момент съвсем никой не счита, че " сексът е естествен, единствено когато се прави за размножаване ", само че това поверие е сменено от друго - " сексът е естествен, единствено когато включва двама души ". Всичко отвън това е " неприятно ", " развратно ", " подмолно " и така нататък С две думи - не очаквайте нищо хубаво от човек, който мастурбира.
Напротив. Нищо хубаво не може да излезе само от репресирането на нещо естествено естествено и безусловно безобидно. Мастурбацията (когато се прави в дискретността на дома) носи наслаждение и подтиква хората да изследват по какъв начин работят телата им. Как една жена да изясни на мъжа си какво ѝ харесва, в случай че сама не знае? Самозадоволяването е първото ни полово деяние, което се случва доста преди въобще да помислите за сътрудник.

Мастурбацията през днешния ден
Въпреки че в наши дни има доста разнообразни способи човек да мастурбира, даже в цивилизованите елементи на света към момента има неприемане на този акт. Всеки ден се случва някое дете да бъде " сгащено " от родителите си да се допира и затова наказвано за това - което може да докара до доста психически проблеми напред във времето. Мастурбацията не се предлага на подрастващите като най-безопасната форма на секс вкъщи, и затова доста от тях залитат в други крайности, по непознати домове и места, надалеч от неоправдателния наставнически взор.
Не забравяйте - всички мастурбират. Правят го хората, маймуните, кучетата и котките, слоновете, делфините и още доста, доста скотски типове, които по никакъв метод не се срамят от това. А една просвета, която потиска мастурбацията, е подготвена да потисне и други персонални свободи. Така че през месец Май празнувайте свободата да доставяте наслаждение на себе си, по метод, по който природата е основала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР