Световният магнат в медиите Sky Sports излезе с репортаж за

...
Световният магнат в медиите Sky Sports излезе с репортаж за
Коментари Харесай

Sky Sports: Боби Михайлов празнува победата още снощи

Световният магнат в медиите Sky Sports излезе с репортаж за присъединяване на Димитър Бербатов в Конгреса на БФС.

Телевизията отбелязва още, че актуалният началник Борислав Михайлов е в тази роля в последните 16 години. Пол Гилмор, репортерът на Sky Sports News акцентира, че Бербатов е някогашен национал, играл за страната в 78 мача

" На към миля от стадион " Васил Левски " българските клубове ще гласоподават на изключителни избори, с цел да решат кой ще е идващият президент на Българския футболен съюз. Двамата най-известни претенденти са някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Бербатов, който обезпечи задоволително гласове, с цел да наложи изборите, и актуалният президент Михайлов. Той подаде оставка, когато футболистите на Англия бяха подложени на расизъм през 2019 година, с цел да се върне повече от година по-късно, потвърждавайки, че окончателното решение в действителност не е било на Изпълкома.
 Георги Градев: Имаме информация за клубове-фантоми, които са 5 или 6
Георги Градев: Имаме информация за клубове-фантоми, които са 5 или 6

Нямаме време да се занимаваме с тях в този момент, разяснява той

Бербатов желае " радикална смяна ", както сподели пред българския футболен специалист Методи Шуманов в понеделник. Той счита, че свадите с висок резонанс, полицейските набези и обвиняванията в корупция повреждат имиджа на България по света и се " бори със системата ", както сподели непосредствен до него източник пред Sky Sports News тази седмица. Друг източник разказва по какъв начин предходните предизборни акции са били решени, без да се позволява претендентът на опозицията да влезе в постройката ", оповестява още Sky Sports, представен от " Труд ".

Sports News заяви още, че " Михайлов и неговите сътрудници са чествали в понеделник вечерта, защото са вярвали, че са обезпечили задоволително гласове, с цел да подсигуряват, че мандатът продължава. Остава да се види дали това са спекулации или поддръжката от страна на почитателите може да повлияе на процеса, като окаже напън върху техните клубове. Бербатов има вяра, че огромен брой от тях ще оставят настрани съперничеството си, с цел да стачкуват отвън залата тази заран. В последна сметка клубовете ще решат резултата. Михайлов няма дефицит на поддръжка в националната асоциация и мениджърът Ясен Петров даже загатна, че ще подаде оставка, в случай че Бербатов завоюва ", се споделя още в новината. Очаква се резултатите да станат ясни към 16 ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР