Световният лидер в предоставянето на мрежово оборудване за домашни и

...
Световният лидер в предоставянето на мрежово оборудване за домашни и
Коментари Харесай

TP-Link представи иновативни решения с Wi-Fi 7 на CES 2024 и преобрази умния начин на живот с екосистема Tapo

Световният водач в даването на мрежово съоръжение за домашни и бизнес консуматори TP-Link® , показа тази година на CES 2024 най-значимите нововъведения в мрежите и екосистемите за интелигентен дом, заяви маркетингова организация 3CON. Въз основа на миналогодишното световно показване на устройства и решения, съвместими с най-новия стандарт за съгласуваност Wi-Fi 7, през 2024 година компанията укрепва и уголемява своето предложение. На CES 2024, TP-Link сподели най-новата гама от Wi-Fi 7 артикули, в това число Deco Mesh Wi-Fi системи, Archer рутери, висококачествени гейминг рутери и първия в света Wi-Fi 7 адаптер, както и голям брой решения за интелигентен и обвързван дом.

Цялостни Mesh решения и високопроизводителни Wi-Fi 7 рутери за всички сюжети

TP-Link предлага необятна гама от решения за съгласуваност, позволявайки на всеки консуматор да откри артикули, отговарящи на техните потребности. Системите Deco mesh обезпечават интегрирано и цялостно решение за Wi-Fi мрежа, без значение от размера на дома или вида на интернет достъп. Това разрешава на потребителите да се любуват на гъвкава mesh Wi-Fi система за целия си дом, осигуряваща безпроблемно мрежово прекарване. На CES 2024, TP-Link показа новата гама от артикули за цялостна съгласуваност Whole Home Mesh Wi-Fi 7, включваща Deco BE95, Deco BE63, Deco BE65-5G, Deco BE65-PoE, Deco BE25-Outdoor и доста други.

Най-новите артикули Deco са проектирани да максимизират мощта на технологията Wi-Fi 7, в това число новата 6 GHz честотна лента, елиминирайки намесата от по-стари устройства. Допълнителни 3×320 MHz канали разрешават множество  поточно предаване на данни с най-високи вероятни скорости. 4K-QAM обезпечава скорости на предаване до 20% по-високи от 1024-QAM. Тези усъвършенствания подсигуряват извънредно бърза и надеждна безжична съгласуваност, позволявайки на потребителите да се любуват на постоянни и високоскоростни Wi-Fi връзки с ниска инертност за всичките си устройства. Освен това,  TP-Link’s Outdoor Mesh Wi-Fi уголемява покритието до външни пространства като басейни и градини, което я прави отличен избор за огромни домове и просторни парцели.

Един от топ продуктите, показани на CES 2024 е Wi-Fi 7 mesh системата Deco BE95 , предлагаща комбинирани скорости до 33 Gbps на 16 потока и 4 ленти. Тези преимущества я вършат най-мощната mesh система в промишлеността. Оборудвани с ултра бързи мулти-гигабит портове, продуктите от серията Deco Wi-Fi 7 поддържат скорости до 10 Gbps. С auto-negotiating WAN/LAN  портове, потребителите могат да свързват NAS и игрални сървъри за бързи прехвърляния на файлове, достигайки ново равнище на мрежова продуктивност. Освен това, вградената AI-Roaming технология подсигурява оптимални връзки, до момента в който потребителите се движат от стая в стая.

Предложението за Wi-Fi 7 е допълнено от рутерите от серията Archer , съчетаващи най-съвременна технология с впечатляваща хармония. На CES 2024 бяха показани шест Wi-Fi 7 рутера от серията Archer, в това число предстоящите с неспокойствие модели като Archer BE900 , революционен рутер със скорости от 24.4 Gbps на четири потока, и Archer GE800 , първият Wi-Fi 7 гейминг рутер на TP-Link, предлагащ скорости на предаване до 19 Gbps.

Още три рутера – Archer BE800, Archer BE550 и Archer BE230 – бяха показани на CES 2024. Всички те са съвместими с EasyMesh и са оборудвани с функционалността HomeShield. Archer BE800 е трилентов Wi-Fi 7 рутер със скорости до 19 Gbps, оборудван с LED екран, два 10G врата и четири 2.5G врата. Archer BE550 е различен трилентов Wi-Fi 7 рутер, само че със скорости до 9214 Mbps и пет 2.5G врата. Archer BE230 е двулентов Wi-Fi 7 рутер със скорости до 3.6 Gbps.

Гейминг общността също не беше подценена. TP-Link създаде рутера Archer GE800 , откривайки нова епоха на гейминг показване. Технологията Wi-Fi 7, дружно с трилентовите връзки на този рутер, подсигуряват впечатляващи скорости до 19 Gbps. Устройството интегрира функционалности за усъвършенстване на игрите и специфични игрови портове, всичко това в атрактивен дизайн с динамични RGB светлинни резултати.

На CES 2024 TP-Link пусна и първия Wi-Fi 7 мрежов адаптер за изцяло поглъщащо прекарване в обичаните игри – Archer TBE550E . Това прибавя мощта на най-новата технология Wi-Fi 7 към компютъра, трансформирайки го в устройство, което предлага скорост, ниска инертност и усъвършенствана надеждност в среди с висока компактност на мрежата. Сензорният екран и живите LED светлинни резултати покачват както функционалността, по този начин и естетиката на този адаптер.

Като внедрява технологията Wi-Fi 7 в устройствата си, TP-Link объръща особено внимание на сигурността на мрежата,  усъвършенствайки  решението TP-Link HomeShield и актуализациите на софтуера за сигурност, гарантирайки на потребителите, че техните данни постоянно са предпазени.

Умен метод на живот, наличен за всеки, със серията TP-Link Tapo

Серията TP-Link Smart Tapo е една от най-значимите серии артикули на TP-Link, проектирана да даде на потребителите, които се нуждаят от образован, ефикасен и благонадежден дом, оферти за сигурност, непорочност, осветяване.

На CES 2024 TP-Link показа нови артикули и решения, които могат да трансфорат всеки дом в интелигентен дом. В центъра на екосистемата Tapo е Smart HomeBase Tapo H500 , централизирано устройство за ръководство, съвместимо с протоколите Matter и ONVIF. То служи като център за ръководство, предпазване и съгласуваност за цялата екосистема Tapo. Посетителите на CES се срещнаха и с  революционна технология за нощно виждане, наречена ColorPro . Тя е предопределена да обезпечи чудесно прекарване при запис на изображения и нощно наблюдаване. Проектирана за условия на доста слаба светлина, тя отстрани нуждата от бяла или инфрачервена осветеност, предлагайки действително цветово възпроизвеждане, висока плътност на изображението и невисок звук на изображението. Движещите се обекти също се снимат с акуратност и изясненост.

Tapo стартира  2024 година с включването и на Камери и системи за сигурност, идеалното решение за гарантиране на  сигурността на дома – както за външни, по този начин и за вътрешни пространства. Един от главните артикули в този сегмент е камерата Tapo C428 KIT , безжична камера  интегрираща най-съвременни функционалности като ColorPro Night Vision и 2K QHD Live View. Тя е снабдена със слънчев панел за непрестанно зареждане, гарантиращо непрекъснато наблюдаване на дома. Други артикули, отдадени на сигурността на потребителите, включват панорамната камера с 360-градусово образно покритие Tapo C620 KIT , камерата с изкуствен интелект Tapo C720 , както и камери за приложимост в закрити пространства, като Tapo C120,  с регулируема магнитна основа.

 В допълнение TP-Link показа решения за разширение на умния съставен елемент във връзка с достъпа до дома – посредством смарт звънци и ключалки . Тук флагман е безжичния комплект за видео звънец Tapo D230S1 , улавящ всеки подробност с впечатляващата си резолюция 2K 5MP и необятен ъгъл на гледане от 160° диагонално. Камерата за звънец Tapo D210 , с резолюция 2K 3MP и ъгъл на гледане 160°, обезпечава елементарно мониторинг на прага на вратата.

За да подсигурява сложни решение за умния дом TP-Link показа на CES Tapo RV20 Plus , тъничък и ефикасен робот прахосмукачка, задвижван от технологията за навигация MagSlim™ LiDAR. Със своя ултратънък дизайн, уредът без изпитание доближава до труднодостъпни места под мебелите.

И защото умният дом значи освен успеваемост, само че и развлечение и хармония, TP-Link анонсира и  нови артикули за осветяване от гамата Tapo – от универсалната Wi-Fi смарт крушка Tapo L535 E до смарт светлинна лента Tapo L930-5 . Всички артикули за осветяване Tapo оферират разнообразни благоприятни условия на приложимост, лесни са за вграждане и трансформират всеки дом в по-ефективен и хубав единствено за няколко минути.

Идеята за Умен дом е той да бъде допустимо най-практичен, приспособен към времената, в които живеем. Това е и визията на специалистите на TP-Link, които се опират на смисъла на енергийната успеваемост , създавайки Tapo Energy System. Така компанията показа серия от артикули, сертифицирани за енергийна успеваемост, съвместими със стандарта Matter, в това число мини умния Wi-Fi щепсел Tapo P125M, външния интелигентен Wi-Fi щепсел Tapo P400M, комплекта за интелигентен Wi-Fi димер Tapo P135 KIT и доста други.

Най-новите интелигентни датчици от гамата Tapo дават отговор и на потребностите от автоматизация на дома . Те включват смарт датчик за придвижване Tapo T100 и смарт контактен датчик Tapo T110, както и Tapo T315 образован екран на температура и мокрота (*изисква Tapo хъб). Устройствата наблюдават температурата и влажността в действително време с огромна акуратност, осигурявайки цялостен надзор над домашната среда. Асоциирането на Tapo T315 със смарт щепселите Tapo и други смарт устройства поддържа подобаваща температура в стаите и подсигурява на потребителите удобни и здравословни витални пространства. Продуктите показани от TP-Link на CES 2024, скоро ще станат налични в България и могат да бъдат закупени от магазините и уебсайтовете на сътрудниците на TP-Link в България.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР