Световният лидер в дигиталните разплащания Visa е генерален партньор на

...
Световният лидер в дигиталните разплащания Visa е генерален партньор на
Коментари Харесай

Дигиталните разплащания навлязоха на One Dance Week благодарение на Visa


Световният водач в цифровите разплащания Visa е общоприет сътрудник на Международния фестивал за актуален танц и пърформанс ONE DANCE WEEK, който чества своята 10-годишнина. За да насърчи безналичните разплащания по време на събитието, Visa подтиква потребителите да заплащат посредством карта, като им подарява специфична фестивална чанта, в случай че билетите се закупят с карта Visa.

В сърцето на Пловдив е ситуирана специфична кабина, в която билетите за представленията могат да бъдат закупени единствено с карта Visa. Тази опция се предлага и в офиса на ONE DANCE WEEK в емблематичния пловдивски квартал „ Капана “. С карта Visa билети могат да се купят и през Еpay.

" Миграцията от кешови към електронни разплащания на огромните фестивали за модерна просвета и изкуства е неизбежна, защото самите консуматори изискват експедитивност и улеснение. На ONE DANCE WEEK всичко стартира с билетите за събитието – потребителите се предизвикват да изберат своята карта, когато заплащат за десетото издание на елитния фестивал на актуалния танц. Наблюдавахме потребителско държание на други културни събития, които подкрепихме до момента, и сме сигурни, че българските картодържатели ще оценят всички благоприятни условия за електронно разплащане, които предлагаме ", сподели Красимира Райчева, управител на Visa за България

В четири поредни уикенда, от 23 септември до 15 октомври, всички картодържатели на Visa, които имат билети за фестивала, ще видят действителността като танцов дует сред човек и робот от Тайван, африканска гражданска война, последната борба със ориста в историята на Мохамед Али и други завладяващи представления.

Visa Inc. е международен водач в цифровите разплащания. Нашата задача е да свързваме света посредством най новаторската, надеждна и сигурна мрежа за разплащания, като сътворяваме опция потребителите, бизнеса и стопанските системи да процъфтяват. Нашата съвременна световна мрежа за обработка на данни, VisaNet, подсигурява сигурни и надеждни разплащания в целия свят и може да обработва над 65 000 известия за преводи в секунда. Иновациите, които са непрекъснато във фокуса на компанията, са катализатор за бързия напредък на свързаната търговия през всяко едно устройство и са движещата мощ за постигането на фантазията за безкешово бъдеще за всеки, на всички места. В интервала на преход от аналогов към цифров свят Visa посвещава своята марка, артикули, хора, мрежа и обсег на преобразяването на бъдещето на търговията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР