Световният икономически форум (WEF) призова правителствата да намалят населението си

...
Световният икономически форум (WEF) призова правителствата да намалят населението си
Коментари Харесай

Световният икономически форум настоява за ‘спешно’ 86% намаляване населението на земята до 2030 г.

Световният стопански конгрес (WEF) прикани държавните управления да понижат популацията си с 86% „ като незабавна нужда “, с цел да спасят планетата и да обезпечат на глобалисткия хайлайф „ по-висок стандарт на живот “.

Искането е направено от Денис Медоус – високопоставено лице в WEF, който твърди, че  всеобщото обезлюдяване може да бъде постигнато „ по кротичък метод “, ако човешкото население бъде с задоволително промит и   мозъци, с цел да одобри ориста си.  Медоус е един от създателите на книгата „ Границите на растежа “ на Римския клуб от 1972 година, ратуваща за фрапантно понижаване популацията на земята. Той също е почетен член на Римския клуб и старши член на Световния стопански конгрес.

Според отчет на наши съмишленици от Neon Nettle (независим източник на вести, основан от хора за хора, а не от корпорации, бел.пр.), макар книгата да е оповестена преди повече от 50 години, тя съставлява основна част от дневния ред на WEF с крайно античовешка идеология.

Медоус твърди, че по-голямата част от международното население би трябвало да бъде унищожено, с цел да могат оживелите да „ имат свобода и висок стандарт на живот “. В интервю от 2017 г. той твърди, че  геноцидът на 86% от популацията на света е неминуем.   И упорства за  една „ доброжелателна “ тирания , която  може да реализира всеобщото обезлюдяване „ по кротичък метод “.

„ Трябва ни много силна и гъвкава диктатура... и [хората да имат] нисък стандарт на живот “, уточнява Медоус по какъв начин може да се задейства програмата за понижаване на популацията. „ Искаме да имаме независимост и висок стандарт на живот, тъй че ще трябва да сведем [хората] до един милиард души. “

„ Сега сме седем [милиарда], така че би трябвало да обърнем наклонността. Надявам се това да стане последователно, относително последователно и да се направи по метод, който е относително неутрален, така, че хората да го възприемат. “ Според The People’s Voice (вестник, издаван в Харлем, Ню Йорк, ориентиран основно към афро-американската общественост, бел. пр.) не е съвпадане, че думите на Медоус повтарят казаното в отчета от 1995 година, озаглавен „ Дневен ред на Организация на обединените нации 2030: Глобална оценка на биоразнообразието. “

В отчета, показан за първи път на конференцията на Организация на обединените нации за изменението на климата COP1, се споделя, че един „ аграрни свят “, в който множеството човешки същества са селяни, би трябвало да може да поддържа от 5 до 7 милиарда души... Но разумната оценка за едно индустриализирано международно общество при настоящия веществен стандарт на живот в Северна Америка обаче, е за един милиард. Привържениците на тази идеология наподобява пропущат, че съгласно Worldometer популацията на света сега е над 8 милиарда.

През 1972 г. в „ Границите на растежа “ на Римския клуб са публикувани резултатите от компютърно симулирани прогнози, изчислени от екип статистици, наети от Масачузетския софтуерен институт (MIT). Тези прогнози са кулминация на двугодишно изследване, подхванато от екипа на MIT под ръководството на Джей Форестър и Денис Медоус.

„ Границите на растежа “ вероятно е най-влиятелната книга за т. нар. устойчиво развитие. И се превърна в проект на новото антихуманно придвижване, което роди днешния дневен ред на Зеления нов курс. Книгата освен е малтусианска по принцип; преглед на нейната книгопис разкрива, че съдържа обширни цитати от редица малтусиански евгеници и свързани институции, които ратуват за контрол на населението (евгениката представлява концепции и практики в приложната генетика, целящи изменение на генетичните качества на група хора, бел. пр.).

В публикация от 2012 година, отдадена на 40-ата годишнина от публикуването на книгата, се споделя: „ Струва си да преразгледаме „ Границите “ [на растежа] днес, тъй като повече от всяка друга книга тя вкара концепцията за антропоцентричното [причинено от човека] изменение на климата пред всеобщата аудитория. “

Друга причина да насочваме вниманието си към „ Границите на растежа “ е да подчертаем въздействието, което имаше и към момента има върху наднационалните организации.

В продължение на десетилетия Барбара Маркс Хъбард – гуруто на New Age (духовни или религиозни практики и вярвания, които бързо се популяризират в западното общество от началото на 70-те години, бел. пр.), ратуваща  една четвърт от човешкото население да бъде унищожено, за да  бъд е вкара н  Нов международен ред – поддържаше трансхуманизма и малтусианското стабилно развиване.   Тази и деология е  в основа та на дневния ред на създателя и ръководителя на WEF Клаус Шваб за „ Голямото рестартиране “ и „ Четвъртата индустриална гражданска война “.

Малтусианските теории за пренаселеността на Хъбард са отчасти въодушевени от „ Границите на растежа “. Всъщност, нейната Book of Co-Creation („ Книга за съвместното пресъздаване “, съдържаща обещания за бъдещето, бел. пр.) включва множество пасажи от малтусианските „ ограничавания на растежа “, които могат да доведат до екологични произшествия. Тя персонално се среща със съоснователя на Римския клуб Аурелио Печеи, по чието настояване Световният икономически конгрес одобри правилата на Малтус в „ Границите на растежа “ на Третата годишна среща на WEF през 1973 година

А през днешния ден  имаме Медоус, който самоуверено се надява една тирания постепенно и „ спокойно “ да унищожи 86% от популацията на света.  Тази теория се подкрепя и от други членове на Световния стопански конгрес. Елитите на WEF постоянно обикалят свят с проповеди за масово понижаване на човечеството.

Както The People’s Voice вече осведоми, Ювал Ноа Харари – топ член на WEF и старши консултант на Шваб, съобщи предходната година, че в днешния свят „ просто не се нуждаем от голямото болшинство от популацията. “ Според него по-голямата част от днешното население е станало „ ненужно “ и не е от изгода за световния хайлайф в бъдеще. Харари, който разказва себе си като историк и футурист, твърди, че актуалните технологии като изкуствения интелект „ вършат допустимо да се заменят хората. “

Превод: доктор Радко Ханджиев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР