Световният бестселър Сексът и градът на Кандис Бушнел излиза за

...
Световният бестселър Сексът и градът на Кандис Бушнел излиза за
Коментари Харесай

Сексът и градът излиза на български като аудиокнига

Световният бестселър „ Сексът и градът ” на Кандис Бушнел излиза за първи път на български език под формата на аудиокнига с гласа на актрисата Яна Маринова на 6 юли. Романът, който е в основата на паметния сериал, ще бъде наличен след броени часове в платформата Storytel. Премиерата му съответствува с 25-ата годишнина от излъчването на първия епизод в ефирен ефир и е чудесна опция за родните почитатели да си напомнят по един по-различен метод историите на обичаните героини Кари, Шарлот, Миранда и Саманта.

„ Сексът и градът ” е едно от тези паметни заглавия, към които можем да се връщаме понякога, без да ни е скучно, да претърпяваме още веднъж и още веднъж емблематични моменти, да откриваме забавни елементи. А в този момент може да е вълнуващо по още един друг метод, тъй като Storytel предлага на българската аудитория „ нов прочит ” с гласа на Яна Маринова. Тези, които са гледали сериала, само че не са чели книгата, сигурно ще открият непредвидена дълбочина в историята за това по какъв начин може да си сполучлив, само че и уединен в един от най-космополитните градове в света - Ню Йорк. “, споделя Ана Клисарска, издател на Storytel в България.



“За мен беше изненадващо и вълнуващо прекарване да запиша „ Сексът и градът ”, тъй като аз съм огромен почитател на сериала, само че книгата е доста друга от него. Влязох не просто в красивите обувки на Кари Брадшоу, а на над 15 забавни персонажа, с цел да схвана, че това не е просто занимателна и блестяща история за сполучливи хора, които посещават най-модерните заведения, обличат се с най-красивите облекла, имат състояние в обществото и мечтаната работа. Това е дисекция на живота в огромния, недопечен град, където постоянно се сблъскваме и със самотата и предизвикването дамите и мъжете алфа екземпляри да намерят пътя един към различен, с цел да основат пълноценна връзка. ”, споделя актрисата Яна Маринова.

Друго вълнуващо заглавие с лятна премиера в Storytel e „ Тайната на Диор ” от Наташа Лестър. Романът, който звучи с гласа на Йоанна Темелкова, ни потапя в трагичния контрастност на описа за хубостта и вдъхновяващата мощ на модата, които оцеляват измежду бруталната разрушителна мощност на войната. След него в платформата излизат и две нови заглавия на магичната Исабел Алиенде – втората част на „ Приказки на Ева Луна “, прочетена от Парскева Джукевола и „ Японският ухажор “, прочетена от Ана Пападопулу.

Едно от хитовите заглавия това лято несъмнено е „ Това в никакъв случай няма да стане: Раждането на Netflix “ с създател Марк Рандолф, който е измежду основателите на известната платформа. Проследяваме дългия път от концепцията да се предлага видео наличие през Интернет, която в края на 90-те години наподобява нереална до големия триумф на компанията през днешния ден със 150 млн. консуматори по света и пазарна оценка от 150 милиарда $. Сблъскваме се с забавни, а от време на време и неуместни на пръв взор хрумвания и отговори на фундаментални въпроси за всеки бизнес: Откъде да стартира? Как да се оправя с неуспеха или неуспеха? Как да се оправя с триумфа? И какво тъкмо значи триумф?

„ Постарахме се да зарадваме българската аудитория с разнородни заглавия за всеки усет, с които можем да създадем ваканционния сезон още по-приятен и пълностоен. Това е идеалният миг хората да открият преимуществата на аудиокнигите – да имаш цяла библиотека с хиляди заглавия със себе си, където и да отидеш, да направиш пътуването до морето по-приятно и незабелязано за всички в колата, да комбинираш слушането на забавна история със спорт, разходка в планината и подготвяне на вкусна храна “, изяснява Лиза Василева, управител на Storytel за България.

Платформата предлага и богата аудиобиблиотека за деца и подрастващи – от наложителната за ваканцията образователна литература, през безконечни класики като „ Пипи Дългото Чорапче “ и „ Мери Попинз “, до модерни хитови поредици на български и непознати създатели, измежду които историите на Феята от захарницата на Катя Антонова и Хари Потър на Дж. К. Роулинг.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР