Световните знаменитости винаги са под прицел на папараците и е

...
Световните знаменитости винаги са под прицел на папараците и е
Коментари Харесай

Когато прислугата разкрива тайните на звездите

Световните звезди постоянно са под прицел на папараците и е доста мъчно да се провиснал, когато са на обществено място. И в случай че си мислим, че най-малко у дома са на несъмнено място, ще останем излъгани. За страдание даже в дома си постоянно не могат да се порадват на нужното успокоение, тъй като там пък ги дебнат техните домашни помощници.

А случи ли се да не им платят задоволително или да се държат неприятно с тях, медиите неотложно научават всевъзможни пикантерии за живота на звездите. Повечето от домашните помощници са възмутени от това какъв брой разхвърляни са работодателите им, както показа преди години жена, отговаряща за почистването в дома на Брад Пит и Анджелина Джоли.

От италианското издание Gossip Trip не се задоволяват единствено с и към този момент някогашните съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли, а сортират пет други известни персони и разкриват дребните им секрети, за които света е научил с помощта на някои от хората, работили за тях. 
 Робърт Дауни Джуниър, Шон Пен, Марта Стюарт - 10 известни персони, които са били в пандиза
Известните персони, които са били в пандиза

Лошите момчета и девойки на Холивуд

Дженифър Анистън
 Снимка 590005

Според Star.com Дженифър Анистън си има дребна мръсна загадка. И тя се крие в това, че разчита на " препоръки " от " Петдесет нюанса сиво ", с цел да забавлява интимните си сътрудници в леглото. 

Джордж Клуни
 Снимка 590603

Джордж Клуни пък се оказва доста " ревностен " по отношение на личния си алкохол. Всъщност, както разкрива икономката му, артистът отбелязвал равнището на най-скъпите алкохолни питиета с маркер, с цел да е сигурен, че никой различен не ги пие.

Сандра Бълок
 Снимка 568358

Изглежда, че актрисата е пароноична дотам, че изисква прозорците в дома й да бъдат затворени от самото начало. Дори денем.

Том Круз
 Снимка 573641

Актьорът си има друга фикс идея. Той държи на разпоредбите, чистотата и реда дотам, че не разрешава на сътрудниците си да стъпват в персоналната му фитнес зала. 

Кристен Стюарт
 Снимка 578257

Кристен Стюарт, за разлика от Том Круз, държи по-малко на чистотата. Или по-правилно е да кажем, че въобще не държи. Всъщност наподобява, че актрисата има навика да оставя фасове съвсем на всички места - от душа до хладилника.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР