Световните знаменитости избират палтото Teddy Bear като абсолютен must have.

...
Световните знаменитости избират палтото Teddy Bear като абсолютен must have.
Коментари Харесай

Световните знаменитости избират Teddy Bear

Световните звезди избират палтото Teddy Bear като безспорен must have. То се трансформира в същински обект на боготворене.

За да разсъни любовта и на българските почитателки на марката на 24 октомври, Max Mara ги предложения на събитието Teddy Mania, отдадено на първокласните връхни облекла.

Така под светлините на бутика на ул. Съборна 4 една икона оживя. „ Култовото-палто “ Teddy Bear бе одухотворено от клиентките на италианския бранд и ги трансформира в същински звезди.

По време на извънредна презентация на сбирка есен-зима 2018, то бе главен акцент. Представено в няколко цвята – бежово, розово и с скотски принт, то незабавно се трансформира в шлагер измежду дамите, а те имаха опцията да запечатат момента със фотография.

Социалните мрежи и смарт телефоните дават преимуществото да разполагаме със фотосите си на един клик разстояние. Но какъв брой по-голямо е очарованието на фотографията от същинска фотохартия. Max Mara подари точно такава в красива рамка за грациозен спомен на клиентките си.

През няколко години Max Mara показва сбирка, въодушевена от историята на марката и полезностите му.

Една година по-рано креативният шеф на Max Mara Иън Грифитс прекарва дълго време в архива на стилната къща, с цел да преоткрие богатите палта Teddy Bear. Те се появяват на бял свят през 80-те, основани от плюш от висококачествени влакна – в началото създаден в Германия за разработване на първокласни плюшени играчки.

Той открива освен, че материята към този момент не се създава, само че и фабриките производители са затворени и огромна част от информацията изгубена.

Така неговият екип работи старателно дружно с италиански производител, с цел да сътвори още веднъж технологията за направа на неповторима материя от изкуствена кожа от чиста камилска вълна въз основата на коприна.

Тя става факт и оживява върху палтото Teddy Bearв пресилени размери, които чудесно пресъздават обилната чудатост на материята.

Негови фенове са Ким Кардашиян, Карин Ройтфелд, Рита Ора и доста други известни лица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР