Световните знаменитости често използват своите профили в социалните мрежи, за

...
Световните знаменитости често използват своите профили в социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Селена Гомес, Лейди Гага, Шон Мендес... световни звезди останаха без Instagram в името на една мисия

Световните звезди постоянно употребяват своите профили в обществените мрежи, с цел да поддържат разнообразни дела. Може би един от най-емблематичните образци за това е артистът Леонардо ди Каприо, който в Instagram постоянно излага концепциите си за отбрана на океаните и биоразнообразието.

Виж още: Бурен скандал към Хари Потър: Има ли расизъм и дискриминация в книгите на Джоан Роулинг?

В последно време обаче множеството холивудски звезди употребяват профилите си, с цел да изразят поддръжка и съпричастност с митингите за правдивост след гибелта на Джордж Флойд. За някои от тях към този момент писахме - Джъстин Бийбър, Емили Ратайковски, Риана и други

Виж още: Мистичната Индипасха – тайнственото място в Странджа, от което ще настръхнете!

Други звезди обаче избраха напълно друг метод, който сигурно подсигурява достигането на концепциите за пълноправие по допустимо най-адекватния метод - те просто избраха водачи на НПО-та да разгласяват от тяхно име:

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Видеото нагоре е от профила на Селена Гомез, която даде достъпа до него на Алиша Гарза - една от основателките на придвижването " Black Lives Matter ". Така концепциите, настояванията и вижданията на протестиращите. 

Виж още: Изненада: Ася Капчикова е в напреднала бременност, чака близнаци!

Други звезди, дали достъп до своите профили на водачи на митингите, са Лейди Гага, Шон Мендес и Лизо. " От на следващия ден давам профила си в Instagram на организации, на които съм дарила средства, с цел да се чуе техният глас ", написа Лейди Гага.

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

46-годишният Джордж Флойд стана жертва на полицейско принуждение при арест в Минеаполис. Видео със гибелта му обиколи света и стана мотив за митинги за пълноправие в целия свят. На погребението му се стекоха хиляди, макар ограниченията против разпространяването на ковид. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР