Световните рок звезди Måneskin представят дългоочакваната визуализация към последния си

...
Световните рок звезди Måneskin представят дългоочакваната визуализация към последния си
Коментари Харесай

Италианската рок сензация Måneskin се завърна с нов сингъл

Световните рок звезди Måneskin показват дълго чаканата визуализация към последния си сингъл „ SUPERMODEL “. Издаването на видеоклипа идва малко откакто групата бива наградена с втори платинен документ за хитовото си парче „ Beggin “.

Заснета в Лондон и режисирана от Bedroom projects (The 1975) и Ben Chappell (Arctic Monkeys, Nine Inch Nails), кинематографичната визуализация показва Måneskin в жанр Gucci. Комбинирайки типичен детайли от творчеството на Tarantino и Hitchcock, те съвършено улавят пламенното въодушевление на песента, до момента в който в клипа се развива поредност от пагубни събития.

„ В клипа искахме да отдадем респект на обичаните си филми от 90-те години. В песента се опитахме се да осезаем историята на енигматичния воин и искахме видеото да отразява това образно. След като ни хрумна концепцията, работихме дружно с режисьорите, с цел да пресъздадем фрагменти от най-значимите за нас филми. Толкова се забавлявахме да го снимаме в Лондон, играейки занимателни подиуми. ", разяснява групата.



„ Клипът на Måneskin е план, въодушевен от препратките към смесицата от филми от 90-те, като Run Lola Run, Reservoir Dogs, както и Hitchcock, и малко от Холивуд през 1950-те.”, споделят Bedroom projects.

„ Това видео се появи на бял свят след седмица престой към басейна в Ел Ей, до момента в който преглеждахме списания Vogue от 90-те и говорехме за обичаните си филми от този интервал. Опитахме се да вмъкнем допустимо максимален брой дребни препратки във визуализацията.”, прибавя Ben Chappell.

По-рано този месец с изненадващо осъществяване на състезанието Евровизия групата пусна настоящия си сингъл „ SUPERMODEL “, продуциран с Max Martin и неговия екип. Калифорнийският рок химн се базира на персонажи, които те са срещнали по време на престоя си в Ел Ей.

Смесвайки класическия с модерния тон, Måneskin връщат рокендрола на върха на интернационалните ранглисти. Victoria (бас китара), Damiano (вокал), Thomas (китара) и Ethan (барабани) стартират кариерата си по улиците на Рим през 2015 година и единствено за няколко години съумяват да се трансфорат в едни от най-популярните рок реализатори на своето потомство. В момента групата има над 5 милиарда стрийма във всички цифрови платформи. С чисто новия видеоклип към хитовия си сингъл „ SUPERMODEL “, те не престават да се утвърждават като една от най-вълнуващите обединения в днешно време.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР