Световните рекорди на Гинес съобщиха, че са спряли титлата за

...
Световните рекорди на Гинес съобщиха, че са спряли титлата за
Коментари Харесай

Световните рекорди на Гинес спряха титлата „най-старото куче в историята“ за португалско куче, след като ветеринарите поставиха под съмнение възрастта

Световните върхове на Гинес оповестиха, че са спряли купата за най-старо куче в миналото, държана от умряло португалско куче предходната година. Изданието сподели, че преразглежда заглавието, откакто някои ветеринари се усъмниха в възрастта му.

Боби, съгласно известията 31-годишно куче надзирател, живее във плантация в село Конкейрос в Португалия със притежателя си Леонел Коста. Той беше разгласен за най-старото живо куче в света и най-старото куче в историята предишния февруари. Твърди се, че е роден на 11 май 1992 година Той умря предишния октомври.

„ Докато тече прегледът ни, ние взехме решение краткотрайно да сложим на пауза както рекордните заглавия за най-старото живо куче, по този начин и постоянно единствено до всички от нашите констатации са налице “, сподели Световните върхове на Гинес пред Асошиейтед прес по имейл във вторник.

Групата сподели, че е получила преписка от някои ветеринари, поставящи под въпрос възрастта на кучето, и взе записка за обществен коментар от ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР