Световни хитове, любими естрадни шлагери и емблематични български народни песни,

...
Световни хитове, любими естрадни шлагери и емблематични български народни песни,
Коментари Харесай

Музикален виртуоз изуми Слънчев бряг - slava.bg

Световни шлагери, обичани естрадни шлагери и емблематични български национални песни, изпълнени с електронна цигулка…Това бе атмосферата на бутиковия концерт на световноизвестния цигулар Светлин Радославов в Слънчев бряг. Гостите в Bedroom beach останаха изумени от виртуозността, с която музиканта се изяви на най-голямата клубна сцена в България.

Над 2 часа продължи представянето му пред българска аудитория, а репертоарът му включваше музика от всички краища на света. Най-аплодирани обаче бяха авторските му тълкования от българския фолклор, включително „ Излел е Дельо Хайдутин “, „ Девойко мари хубава “ и „ Зайди Зайди, ясно слънце “. Още в самото начало на вечерта Svet призна, че денят е извънредно прочувствен за него, тъй като отбелязва годишнина от любовта си с Таня Тингарова.

Двамата са двойка с изключение на в живота и на сцената и несъмнено се допълват по съвършен метод в своите осъществявания. Всъщност кой е Светлин Радославов? Свет, както е артистичния му псевдоним е определян от медиите като музикална и интернет сензация.

И в случай че постоянно сходен жанр суперлативи са изкуствени и пресилени, то в неговия случай са самата истина. Българинът, живее над 20 години в Америка и безусловно взривява обществените мрежи със своите модернистични осъществявания на цигулка. Звездата му изгрява в шоуто „ Америка търси гений “, откакто именития Хауърд Стърн го дефинира като „ най-хубавия цигулар, който е виждал “.

През 2016г. той разплака стотици хиляди българи по целия свят, със своето осъществяване на националния химн. Ето за какво това бе и разумната кулминационна точка на неговия концерт в Слънчев бряг.Отличаващите се събития на южния плаж в Слънчев бряг, не престават този четвъртък (27.08) с концерт трибют на Майкъл Джексън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР