Световни футболни легенди ще бъдат специални гости на грандиозния спектакъл

...
Световни футболни легенди ще бъдат специални гости на грандиозния спектакъл
Коментари Харесай

Грандиозно шоу и футболни величия за ”75 години Георги Аспарухов”

Световни футболни митове ще бъдат специфични посетители на грандиозния театър ”75 години Георги Аспарухов ”, който ще се организира на 19 август на стадион ”Васил Левски ”. Едни от най-големите звезди от близкото минало - противници на незабравимата синя деветка, са получили публична покана да изгледат от трибуните историческата футболна среща в София, отдадена на юбилея от рождението на именития нападател на " Левски " и българския народен тим Гунди.

Това лято родната аудитория ще има неповторимата опция да посрещне за първи път у нас гранда " Бока Хуниорс ". Отборът, който преди два дни за следващ път стана първенец на Аржентина, ще излезе на зеления терен в мач против " Левски ".

" 75 години Георги Аспарухов " ще бъде освен другарска среща, само че и популярно събитие за цяла България. Изключителен театър, който ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни конфликти - почтена респект за великия Гунди.

Събитието " 75 години Георги Аспарухов " е на 19 август на Национален стадион " Васил Левски ". Началото е в 19:43 часа.

Билети за звездния футболен мач сред " Левски " и " Бока Хуниорс " има в мрежата на Ивентим в цялата страна. Цените са от 9,57 до 194,30 лв.. Цена на фамилен пакет: 19,14 лева, който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лева и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лева Семейният пакет важи само за Сектор " Г ", като включените в него два билета не се продават настрана.

Имената на гостите на събитието ще бъдат оповестени на по-късна дата, оповестява bTV.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР