Световната №1 Ашли Барти отпадна още в първия кръг на

...
Световната №1 Ашли Барти отпадна още в първия кръг на
Коментари Харесай

Голяма изненада на Токио 2020

Световната №1 Ашли Барти отпадна още в първия кръг на олимпийския шампионат в Токио. Тя беше победена от испанката Сара Сорибес Тормо с 4:6, 3:6. А тя ще играе във втория кръг против Фиона Феро, която отстрани Анастасия Севастова с 2:6, 6:4, 6:2, като елиминирането на Барти е най-сериозната победа за испанката в кариерата ѝ.

Намиращата се на 48-о място в ранглистата на УТА испанка има едвам една победа в шампионатите на Асоциацията, а на шампионатите от Големия шлем в никакъв случай не е преодолявала втори кръг. Барти пък очевидно не е изключително стимулирана, откакто завоюва Откритото състезание на Франция, а през юли за първи път подвигна купата и на Уимбълдън.

Напред продължава Арина Сабаленка, която в профил Магда Линет 6:2, 6:1, както и Каролина Плишкова, справила се с френската ветеранка Ализе Корне 6:1, 6:3.

Казахстанката Юлия Путинцева пък се отхвърли поради контузия и Надя Подороска изненадващо продължава напред, откакто резултатът беше 7:6 (4), 1:3. Камила Джорджи осъществя общо 5 пробива и в профил Дженифър Брейди с 6:3, 6:2, а Михаела Бурзанеску изпрати другата американка- Алисън Риске с 6:7 (0), 7:5, 6:4. В идната фаза тя ще се изправи против Маркета Вондроушова, която през вчерашния ден в профил Кики Бертенс.

Паола Бадоса спря стремежа на Кристина Младенович с 6:7 (4), 6:3, 6:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР