Световната здравна организация (СЗО) заяви днес, че в 57 страни

...
Световната здравна организация (СЗО) заяви днес, че в 57 страни
Коментари Харесай

СЗО: В 57 страни е съобщено наличието на Омикрон, хоспитализациите вероятно ще се увеличават

Световната здравна организация (СЗО) съобщи през днешния ден, че в 57 страни е обявено съществуването на разновидността Омикрон, а заразяванията с ковид в южната част на Африка, в това число Зимбабве, се усилват. Според СЗО броят на хората, които се нуждаят от банкет в болница, евентуално ще нарасне с разпространяването на новия вид на вируса, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 143
В седмичния си епидемиологичен отчет СЗО уточни, че са нужни още данни, с цел да се оцени какъв брой съществено боледуване предизвиква разновидността Омикрон и дали неговите разновидности могат да понижат отбраната, предоставяна от имунизациите.

" Дори сериозността да е същата или вероятно даже по-малка, в сравнение с при разновидността Делта, се чака хоспитализациите да набъбнат, в случай че повече хора се заразят, и да има времеви интервал сред увеличение на заразяванията и увеличение на смъртните случаи ", съобщи СЗО.

 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 143  Математик с прогноза по кое време Омикрон ще е в България Математик с прогноза по кое време Омикрон ще е в България  " Омикрон " към този момент е в България?  СЗО: Ваксините могат да ни защищават от „ Омикрон “ СЗО: Ваксините могат да ни защищават от „ Омикрон “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР