Световната здравна организация (СЗО) съобщи, че не е изненадана от

...
Световната здравна организация (СЗО) съобщи, че не е изненадана от
Коментари Харесай

В СЗО не са изненадани за случая на коронавирус във Франция още през декември

Световната здравна организация (СЗО) заяви, че " не е сюрпризирана " от информацията за случай на ковид във Франция още през декември 2019 година, осведомят медии.

От организацията разясниха, че е допустимо да се появи още информация за случаи на инфектирани с ковид преди публично доказаните.

" Също е допустимо да бъдат открити още по-ранни случаи ", сподели представител на организацията. Той насърчи страните да ревизират информацията от края на 2019 година, защото ще даде на света " нова и по-ясна картина " за развиването на епидемията.

Френска болница е открила, че е имала пациент с ковид още на 27 декември, което значи близо месец преди първите доказани случаи в страната.

Междувременно френският президент Еманюел Макрон съобщи, че огромните пътувания в чужбина ще бъдат лимитирани това лято. По думите му дребна е вероятността французите да подхващат огромни пътувания в чужбина това лято. Според Макрон даже пътуванията в Европа ще бъдат лимитирани, с цел да се понижи рискът от връщане на епидемията от ковид.

Твърде рано е да се каже дали можем да отидем на почивка, разгласи той по време на аудиенция в учебно заведение край Париж.

От 11 май ще отпаднат някои ограничавания във Франция. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР