Световната здравна организация разполага с данни за повторни инфекции с

...
Световната здравна организация разполага с данни за повторни инфекции с
Коментари Харесай

СЗО: Има данни за повторна зараза с коронавирус при наличието на антитела

Световната здравна организация разполага с данни за повторни инфекции с нови варианти на SARS-CoV-2, макар съществуването на антитела против вируса, сподели на брифинг Сувия Сваминатан, основен академик на СЗО.
" за повторни инфекции с нови варианти на вируса. И има предварителни отчети от Южна Африка, които демонстрират, че хора, които към този момент са били заболели, се заразяват още веднъж ", сподели тя.
 Франция предлага единствено една доза от ваксина за прекаралите Covid Франция предлага единствено една доза от ваксина за прекаралите Covid
Френските здравни чиновници оферират единствено една доза от антивирусната ваксина да се употребява при хора, които към този момент са били инфектирани с ко...
В момента текат изследвания за това доколко е построен имунитетът при тези, които към този момент са били заболели, сподели Сваминатан. В същото време, добави тя, измежду имунизираните преобладаващото болшинство страда от зараза в лека форма.
Според последните данни на СЗО а, към 2,36 милиона са умряли. Относно новите варианти на SARS-CoV-2: английският към този момент е открит в 86 страни, южноафриканският в 44 и бразилският/ японският - в 15.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР