Световната здравна организация разчита да се присъедини към международната програма

...
Световната здравна организация разчита да се присъедини към международната програма
Коментари Харесай

СЗО призова Беларус да се присъедини към програмата COVAX

Световната здравна организация разчита да се причисли към интернационалната стратегия за еднакъв достъп до лекарствени препарати COVAX. Това съобщи шефът на европейското бюро на организацията Ханс Клуге след срещата си с президента Александър Лукашенко, съобщи БГНЕС.

Представителят на СЗО акцентира нуждата да бъдат предоставени на популацията ваксини против COVID-19 – стъпка, която би осигурила в допълнение доверие от страна на жителите.
 СЗО: Борбата с ковид към момента страда от дефицит на средства СЗО: Борбата с ковид към момента страда от дефицит на средства
Глобалният зов на Световната здравна организация за финансиране на коронавирусни ваксини, лекувания, диагностика и съоръжение към момента е...

От началото на пандемията от ковид президентът на Беларус Александър Лукашенко се изрича нееднократно скептично за опасността от него. Но специалисти от беласурската компания SATIO и от немската фондация „ Фридрих Еберт ” считат, че формалната статистика на заболелите в страната е занижена неколкократно. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР