Световната шампионка по биатлон Софи Шаво от Франция ще пропусне

...
Световната шампионка по биатлон Софи Шаво от Франция ще пропусне
Коментари Харесай

Не позволиха на световна шампионка в биатлона да влезе в САЩ

Световната шампионка по биатлон Софи Шаво от Франция ще пропусне следващия кръг от международната купа по биатлон, който ще се организира в Съединени американски щати, защото й е неразрешено да влиза в страната. За странната обстановка изясни самата тя в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

Стартовете в биатлона в Съединени американски щати ще се проведат в курорта Солдиър Холоу в щата Юта. Шаво написа също по този начин, че Електронната система за оторизация за пътуванията (ЕСТА) не е валидирала приложението й за виза и влизане в страната, без да влиза допълнително елементи. Отказът да бъде позволена в Съединени американски щати няма разумно пояснение за Шаво, защото тя има чисто правосъдно минало, а документите й би трябвало да е изрядна.

Шаво, която оказа помощ на Франция да завоюва международната купа в щафетата през предишния месец, няма да взе участие в надпреварите в Юта от петък до неделя (8 – 10 март). Тя въпреки всичко ще дойде в Северна Америка, само че отива напряко в Канада, където другата седмица са финалите на Световната купа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР