Световната премиера на новата моделна година на компактния SUV ASX (RVR

...
Световната премиера на новата моделна
година на компактния SUV ASX (RVR
Коментари Харесай

Премиера на новия ASX от Mitsubishi Motors в Женева

Световната премиера на новата моделна година на компактния SUV ASX (RVR или Outlander Sport на някои пазари) от Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще се състои по време на 89-ия Международен автосалон в Женева*1, който ще се проведе между 5-17 март.

От представянето му през 2009 година досега продажбите на ASX възлизат на към 1.32 милиона бройки в 90 страни. Най-големите пазари за модела са Северна Америка, Европа, Австралия и Китай. В момента той е третият по продажби автомобил на MMC и ключов модел за световната тактика на компанията.

Екстериорът на модела е минал през значителна смяна, подбудена от дизайнерската философия „ стабилен и прецизен ” – израз на слогана на MMC “Drive your Ambition. ”

ASX е стилен SUV, планиран за града, предлагащ набор от екстри, които го правят съвършен, както за ежедневна употреба, по този начин и за вълнуващи приключения в края на седмицата. Леката му и компактна структура, съчетана с възможностите на SUV автомобил, превръщат шофирането в несъмнено наслаждение.

На европейските пазари ASX ще бъде с 2.0L MIVEC*2 16-клапанов мотор с 5-степенна ръчна скоростна кутия или INVECS*3-III CVT с 6-степенен състезателен режим. Автомобилът ще се предлага както във вид с предно предаване, по този начин и с 4x4 задвижване.

ASX предлага сигурност и сигурност, благодарение на функционалности като подсилената RISE структура и системата за ограничение заплахата от преден удар - Forward Collision Mitigation (FCM).

*2: Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system
*3: Intelligent and Innovative Vehicle Electronics Control System

Дизайнерската идея на модела е ”Impact and Impulse. ” Освен че e с подчертано солидно наличие, усъвършенстваният дизайн подканва лидера да се впусне в едно ново премеждие.

В новия ASX обичайна предна решетка DYNAMIC SHIELD еволюира.
Бронята като че ли обгръща централната част от двете страни, а хоризонталните и вертикалните линии на решетката и маската изпод вдъхват чувството за сила и мощност. Отличителното разположение на LED светлините – мигачите и фаровете за мъгла са в квадратни панели в двата края на предницата, като че ли „ отпечатва “ типичната Mitsubishi визия върху автомобила.

ASX е със задни LED светлини (с изкл. на мигачите) с остър дизайн, които се разполагат по широчината на автомобила, акцентирайки върху солидната му стойка.

ASX се предлага в наситения, брилянтен Red Diamond, състезателен и деятелен Sunshine Orange и изискан Oak Brown.

Подобренията в Smartphone-link Display Audio (SDA) позволяват по-добра съгласуваност на автомобила с околния свят.

Размерът на екрана е повишен от 7 “ на 8 “. Видео файлове, записани на USB, могат да се гледат на екрана на SDA*4.

Най-високото равнище на съоръжение идва с Tom Tom*5 навигационна система. Информация за трафика в действително време може да бъде получавана посредством интернет връзка от смартфона.

В момента се създава приложение, което употребява данни от инструментите на автомобила – километраж, оборотомер и пр., с цел да извежда информация за състоянието му. То ще проверява наличното гориво и ще направлява до най-близката бензиностанция, както и ще дава препоръки за по-добра поддръжка и следващото целесъобразно обслужване.

*4: Само при спрял автомобил
*5: Компания, основана в Холандия, която произвежда навигационни и картографски артикули.

*Източник: www.mitsubishi-motors.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР