Световната общност вече се намира на нов етап на развитие,

...
Световната общност вече се намира на нов етап на развитие,
Коментари Харесай

Камала Харис: Светът се намира на нов етап на развитие

Световната общественост към този момент се намира на нов стадий на развиване, навлезе в нова епоха и Съединените щати би трябвало да намерят модерна отбрана от съществуващите закани, съобщи вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис.
„ Ние навлизаме в нова епоха. Нова ера, която се характеризира със свои лични тествания, със лични провокации и лични благоприятни условия “, сподели тя в речта си пред випускници на Академията на Военноморски сили на Съединени американски щати в Анаполис.
 Камала Харис: Време е да стартираме подготовка за идната пандемия Камала Харис: Време е да стартираме подготовка за идната пандемия
Вицепрезиденът на Съединени американски щати Камала Харис съобщи през днешния ден от трибуната на Организация на обединените нации, че в този момент е моментът световните водачи да стартират сериозна работа по какъв начин...
Според нея, „ повлия вечно на нашия свят, повлия вечно на нашите възгледи “, съобщи Харис. Тя акцентира, че всички страни в света са свързани между тях и зависят една от друга.
Банда хакери е способна да срине доставката на гориво за цялото крайбрежие. Вългеродните излъчвания от една страна могат да застрашат цялата Земя. Това е ерата, в която живеем. И не наподобява на никоя от предходните, сподели вицепрезидентът на Съединени американски щати. „ Предизвикателството пред нас е да решим по какъв начин да осигурим съвременна отбрана против актуалните закани “, счита тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР