Световната номер 2 Гарбине Мугуруса трябваше да се откаже от

...
Световната номер 2 Гарбине Мугуруса трябваше да се откаже от
Коментари Харесай

Крампи извадиха Мугуруса от строя в Бризбън

Световната номер 2 Гарбине Мугуруса трябваше да се откаже от присъединяване в тенис шампионата от категория Premier в Бризбън. Причината е, че испанката получи съществени крампи по време на мача си от втори кръг против Александра Крунич и даже се строполи на корта от болежка. Така тя се отхвърли и даде на сръбкинята успеха - 5:7, 7:6(3), 2:1.

“Когато поведох с 2:0 във втория сет, получих първите признаци на болежка при загрявката и внезапно от ден на ден усещах крампи в прасците”, изясни Мугуруса, за която се е оказало проблем и горещото време в Бризбън - 30-градусова горещина.

Garbiñe se retira de Brisbane por calambres https://t.co/OqjVtXtEbK #tenis #Polideportivo #Garbiñe_Muguruza
— Mas Deportes (@masdeportesw) January 2, 2018
Крунич ще се изправи против Анастасия Севастова или Сорана Кърстя на четвъртфинал, а за Мугуруса това е отричане от Бризбън за четвърта поредна година.

От мъжкия шампионат пък се отхвърли Анди Мъри, който явно още не е възобновен от травмата в бедрото, извадила го от игра от “Уимбълдън” насам. Той е третото огромно име, което пропуща да конкурира Григор Димитров за купата, откакто преди Нова година се отхвърлиха Кей Нишикори и Рафаел Надал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР