Световната номер 1 в женския тенис Ига Швьонтек заяви, че

...
Световната номер 1 в женския тенис Ига Швьонтек заяви, че
Коментари Харесай

Ига Швьонтек смята, че се справя добре с напрежението и големите очаквания

Световната номер 1 в женския тенис Ига Швьонтек съобщи, че е привикнала към този момент с огромните упования и унищожителните рецензии, на които са подлагани топ състезателите, и, че усеща " положителни трептения " пред старта на отбраната на купата си от шампионата на Индиън Уелс.

Точно преди година на шампионата в пустинята в Южна Каролина полякинята стартира впечатляващата си серия от 37 следващи победи. Оттогава трикратната победителка в шампионати от Големия шлем е състезателката, която всички се пробват да победят.

" Чувствам като че ли има цел на гърба ми, до момента в който предходната година нямах сходно чувство. Така че обстановката е друга и би трябвало да привикна с това, сподели Швьонтек пред репортерите в Индиън Уелс. - От друга страна, съм номер 1 към този момент съвсем година и имам задоволително опит, с цел да се оправя ”.

" Загубих финала в Дубай и хората бяха сюрпризирани, не бяха удовлетворени и ме подлагаха на критика ", добави 21-годишната полякиня.

" Това ме накара да си мисля, че преди тази голяма серия от победи и преди да печеля тези шампионати, бях доста щастлива от резултатите. Но поради мненията в този момент усещам, че това не е задоволително. Опитвам се да не чета тези неща, тъй като съм щастлива от работата, която правя и по какъв начин играх в Доха и Дубай ", добави полякинята.

" Има повече напрежение и упования, само че се пробвам да се оправя с това по най-хубавия метод и мисля, че го върша ", приключи Ига Швьонтек.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР