Световната купа по художествена гимнастика ще се проведе от 26

...
Световната купа по художествена гимнастика ще се проведе от 26
Коментари Харесай

Ансамблите на Италия, Украйна и САЩ пропускат Световната купа в София

Световната купа по художествена гимнастика ще се организира от 26 до 28 март в „ Арена Армеец “. Новината за отсъствието ансамблите на Италия, Съединени американски щати и на Украйна стана ясна откакто Международната федерация по гимнастика (FIG) разгласява обновените поименни описи за надпреварата. Русия пък няма да бъде с титулярния си състав. Така за оценките в София ще спорят 13 състава, измежду които ще са Беларус, Япония, Азербайджан, Испания, Турция. В самостоятелната конкуренция за Беларус в българската столица ще дойде Анастасия Салос. Тя заема мястото на примата в тима Катерина Галкина. Промяна има и в състава на Израел, като вместо Никол Зелихман към този момент е декларирана Ася Катц.

От състава на Русия дефинитивно отпадат сестрите Дина и Арина Аверини и бяха доказани имената на Лала Крамаренко и Анастасия Симакова. Състезанието в София ще пропусне Соломе Пажава (Грузия).

За Италия в София ще забележим Милена Балдасари и София Рафаели, за Украйна - Кристина Погранична и Виктория Оноприенко, а Азербайджан е декларирала Арзу Халилова и Нармина Самадова.

Според подадените поръчки до тук на килима в " Арена Армеец " в самостоятелното ще излязат 63 грации от 35 страни.

В първата международна купа, която ще се организира след година спиране, България ще бъде показана от Боряна Калейн и Катрин Тасева при индивидуалистките и от отбор (жени) – Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР