Световната история помни много пъти, когато готвачи са убивали владетели.

...
Световната история помни много пъти, когато готвачи са убивали владетели.
Коментари Харесай

Пламен Данаилов, ИТН: Кабинетът ще изкара до местните избори, след това може да има размествания

„ Световната история помни доста пъти, когато готвачи са убивали владетели. Всички знаем какъв беше прякорът на Пригожин - готвачът на Путин. Но това се отразява и неприятно на България. “

Така разяснява обстановката в Русия в студиото на „ Добро утро, Европа “ Пламен Данаилов – някогашен зам-министър на енергетиката и специалист на Има Такъв Народ.

Той разяснява, че цената на тока за нас като физически лица е най-ниската в Европейския съюз и идното нарастване е предстоящо. По думите му то било подтиснато няколко пъти, с цел да няма обществено напрежение. 

Данаилов предвижда, че хоризонтът на ръководещите е до локалните избори.
Тази власт ще изкара до локалните избори. След локалните избори, когато се премери действителната електорална тежест на всеки, може би ще има някакво разбъркване. Странно е водачът на една от партиите, с които е изпълнен мандатът, да желае оставката на държавното управление, което той е излъчил.
Според Данаилов ръководството е като „ зле скроена игра “.

„ Кирил Петков сподели, че в този момент ще напишат нова Конституция и до 10 дни ще я показват. Това не е съществено, звучи като ученическа работа. Г-н Гешев в никакъв случай не е бил за това място и е вярно той да не е на това място. За страдание изборът на господин Сарафов е стеснителен “, разяснява още специалистът от Има Такъв Народ.

По отношение на бюджета Данаилов сподели, че също не е окуражен.

С рязането на финансовите разноски на енергийните сдружения няма да се случат нещата , когато се взима целият техен капитал. Лошо е за тях, тъй като ги бута към банкрут. Бута натам, че Българският енергиен холдинг да не може да влага “, предизвести той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР