Световната футболна централа ФИФА потвърди, че португалецът Бруно Фернандеш е

...
Световната футболна централа ФИФА потвърди, че португалецът Бруно Фернандеш е
Коментари Харесай

ФИФА категорично постанови, че Бруно Фернандеш е автор и на двата гола за Португалия срещу Уругвай

Световната футболна централа ФИФА удостовери, че португалецът Бруно Фернандеш е създател и на двете попадения за страната си при снощната победа с 2:0 против Уругвай, която изправи " мореплавателите " на 1/8-финалите на Световното състезание по футбол в Катар.

Намесата на ФИФА се наложи, защото звездата на Португалия Кристиано Роналдо имаше съществени искания по тази причина, че точно той е осъществил първия гол във вратата на " урусите ".

В 54-та минута Бруно Фернандеш центрира отляво, а Роналдо направи всичко допустимо да играе с глава преди топката да се оплете в мрежата на Уругвай, като в началото попадението даже бе записано на името на петкратния притежател на " Златната топка ".

След обширно преразглеждане на обстановката обаче от ФИФА изрично постановиха, че създател на попадението е Фернандеш, защото Роналдо не е съумял да допре кълбото.

По този метод Кристиано Роналдо остава с осем попадения в кариерата си на международни шампионати, до момента в който неговият съотборник в отбора на " мореплавателите " към този момент има две.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР