Световната банка временно ще премести служителите си от Украйна и

...
Световната банка временно ще премести служителите си от Украйна и
Коментари Харесай

Световната банка мести служителите си от Украйна, прекратява и командировките в страната

Световната банка краткотрайно ще реалокира чиновниците си от Украйна и е прекратила командировките на свои чиновници в страната заради напрежението по границата сред Русия и Украйна, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на вътрешен документ на институцията.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 324
Световната банка сподели, че следи от близко обстановката и продължава интервенциите си в Украйна.

" Основният приоритет на Световната банка е да обезпечи сигурността на нашите чиновници и техните фамилии. В сходство с нашата политика за евакуация, сега се прави краткотрайно пренасяне на чиновници и са въведени засилени ограничения за сигурност ", написа в документа.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 324  Застрахователните компании са прекратили покритието за полети в украинското въздушно пространство Застрахователните компании са прекратили покритието за полети в украинското въздушно пространство  Европейски Съюз подготвен да предприеме дейности, в случай че Русия нахлуе в Украйна Европейски Съюз подготвен да предприеме дейности, в случай че Русия нахлуе в Украйна  Посланик Виталий Москаленко: Украйна се приготвя съществено, има всевъзможни разновидности Посланик Виталий Москаленко: Украйна се приготвя съществено, има всевъзможни варианти
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР