Светослав Витков от Глас Народен реши да сподели мнението си

...
Светослав Витков от Глас Народен реши да сподели мнението си
Коментари Харесай

Светльо Витков след скандала в Панорама: „Комунистчето” го спаси полицията, но България е… малко място

Светослав Витков от " Глас Народен " реши да показа мнението си в обществената мрежа, във връзка с огромния скандал, който се развихри в студиото на " Панорама "  по Българска национална телевизия в петък вечерта.
Прочетете още
Припомняме, че на водещия Бойко Василев се наложи да разтърве Димитър Митев от " Българска Социалдемокрация – Евролевица " и водача на " Глас национален " Светльо Витков, откакто музикантът се обърна към представителя на Евролевицата с думите:  " Кои сте вие, комунисти ли сте ".

Ето какво написа през днешния ден Витков в персоналната си " Facebook " страница:

Старомоден съм и не съм либераст! Мъжът има две неща, които първо би трябвало да брани:

Чест и Семейство!

Всеки, който удари по тях… ще би трябвало да понесе и ответното ехтене!

Вчера… някакъв пикльо и прислужник на крадеца Лупи, ме назова в ефира на Панорама - “чалга артист ”?!

Който не се е научил на почитание, има повече зъби в устата си, в сравнение с заслужава!

Извинявам се единствено за това, че смелото на приказки комунистче не излезе на открито, а викнаха полицията долу… само че имам вяра, че България е малко място!

 

Другият участник във вчерашната свада Димитър Митев също коментара в мрежата:

Снощи участвах в предаването " Панорама " от Българска национална телевизия в качеството ми на на претендент за депутат от Политическа партия " Българска Социалдемокрация - Евролевица ".

Въпреки другите ни позиции с другите участници, запазихме някакво почитание. С изключение на едно лице, което нямаше визия какво прави в малкия екран и няма визия за какво взе участие на изборите с изключение на, евентуално, да се бори за дотация или като други лумпени да компрометира акцията и да демотивира гласоподавателите. Няма по какъв начин да понасям някой да наскърбява нашата партия, концепциите и претендентите й измежду, които са редица български професори.

Считам, че отвън селянията на индивида с голата глава се споделиха смислени послания. Доста по-смислени от това, което представителите на някои от парламентарните партии могат да формулират.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР