Светослав Петров е шампион с ЦСКА през 2003 г. Изкарва

...
Светослав Петров е шампион с ЦСКА през 2003 г. Изкарва
Коментари Харесай

Светослав Петров: ЦСКА изненада Базел, но може и да го отстрани, нужно е обаче единение на червената общност

Светослав Петров е първенец с ЦСКА през 2003 година Изкарва четири сезона и половина на " Армията " като неизменим титуляр, след което е продаден на съветския Кубан Краснодар. Играе още един път в ЦСКА (сезон 2009/2010). Има 13 мача за националлния тим. След края на кариерата си много време е асистент треньор в ЦСКА, Ботев Пловдив, водил е родния Добруджа, а сега работи с младежки тим на Септември София.
Бившият халф на ЦСКА призна, че е останал сюрпризиран от успеха на " алените " над Базел, въпреки и с 1:0 в първия бараж за Лигата на конференциите.
" Базел е много стойностен тим. Въпреки че не е това чудовище от преди десетина години. Базел обаче продължава да бъде много високо равнище, само че ЦСКА може да е крайният победител ", съобщи пред Биосферен резерват Медия Петров. " Хубавото е, че тимът към този момент ще има самочувствие от играта и резултата след първия мач. Има втори дуел, който е извънредно значим, само че мисля, че ЦСКА може да влезе в групите ", разяснява някогашният национал.
Той признава, че му липсва " Българска войска " и годините в ЦСКА.
" Ако не бях пристигнал в ЦСКА, съвсем несъмнено нямаше да реализира това, което направих в кариерата си. Аз в никакъв случай не съм страдал от фикс идея за великолепие или, че съм бил извънреден футболист. Години по-късно хора ме разпознават, стопират ме, с цел да ми свидлив ръката. Това ми е задоволително. Разказвам и на моите момчета в Септември – всичко, което съм постигнал, е с доста темперамент и труд. Не ми харесва обаче разделянето в ЦСКА сега. Имаше аудитория през вчерашния ден на стадиона, обаче Сектор Г го няма. Аз от първо лице мога да кажа какво значи тези хора да са зад теб. Може да прозвучи клиширано, само че в действителност труп може да вдигнат, когато са зад тила ти. И ти знаеш, че би трябвало да играеш, тъй като тези хора имат вяра в теб.
Много бързо и колкото се може по-скоро да има някакво обединяване на алената общественост, на алената концепция. Не посочвам клубове, ръководители и така нататък, а просто желая да видя единна алена общественост ", приключи Светослав Петров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР