Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Овергаз Мрежи АД.

...
Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Овергаз Мрежи АД.
Коментари Харесай

Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Овергаз Мрежи АД

Светослав Иванов е новият изпълнителен шеф на " Овергаз Мрежи " АД. Той е в Овергаз съвсем от старта на компанията, където стартира работа първо в информационния отдел и скоро оглавява дирекция " Маркетинг и продажби ".

През 1998 става член на Управителния съвет на „ Овергаз Инк. “. Бил е изпълнителен шеф на 5 газоразпределителни компании в страната. От 2003-та е заместник-изпълнителен шеф на „ Овергаз Инк. ", като дава отговор за корпоративното й развиване и маркетинговите тактики, а от 2014 заема тази позиция в „ Овергаз Мрежи “. Автор е на доста разбори и публикации за пазара на природен газ в България. Участва като специалист в създаването на план на национална стратегия за ускорена газификация.

Светослав Иванов е магистър по „ Автоматизация на електрозадвижванията " и „ Индустриален мениджмънт " в Техническия Университет, София. Има и специализация в енергийния отрасъл в Германия. Бивш член e на Управителния съвет на Института за енергиен мениджмънт (EMI) и Българска асоциация Природен газ (БАПГ). Владее немски, британски и съветски език.

Днес „ Овергаз Мрежи “ е най-голямата газоразпределителна мрежа в страната. Компанията е притежател на 2200 км. газоразпределителни мрежи на териториите на 51 български общини, по които годишно се разпределят над 300 млн. куб. м. природен газ. Компанията обслужва 56 500 битови и над 3 000 икономически клиенти, а консолидираният й оборот за 2016 година е над 140 млн. лева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР