Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Овергаз Инк. АД

...
Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Овергаз Инк. АД
Коментари Харесай

Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Овергаз Инк. АД

Светослав Иванов е новият изпълнителен шеф на " Овергаз Инк. " АД - компанията за търговия с природен газ в групата Овергаз, оповестиха от сдружението.

Той има повече от 25 годишен опит в региона на бизнеса с природния газ. Преминал е през поста основен изпълнителен шеф (CEO) на 5 огромни частни газоразпределителни компании.

От 2003 година е заместник-изпълнителен шеф на " Овергаз Инк. ", виновен за корпоративното бъдеще и маркетинговите тактики. От 2014 е оглавява и корпоративното развиване на " Овергаз Мрежи ". От 2017 е Съд на Европейските общности на тази компания.

Светослав Иванов е създател на десетки разбори и публикации за пазара на природен газ в България и в Европа, деен участник в дебатите за енергийното бъдеще на страната. Като основен специалист е измежду създателите на плана " Национална стратегия за ускорена газификация ". Той е магистър по две специалности - " Автоматизация на електрозадвижванията " и " Индустриален мениджмънт " в Техническия Университет - София. Има редица специализации, една от които - по енергетика в Германия.
Светослав Иванов е ръководител е на Българската асоциация Природен газ (БАПГ).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР