Светофарът на при басейни Приморски за пореден път предизвика огромни

...
Светофарът на при басейни Приморски за пореден път предизвика огромни
Коментари Харесай

Светофарът при басейните предизвика ад сред паркиралите на Морска гара във Варна

Светофарът на при басейни " Приморски " за следващ път провокира големи тапи в региона на Морска гара. Стотици коли на процедура са били блокирани през вчерашния ден в края на деня, сигнализираха читатели на Moreto.net

Истински пъкъл е. Блокирани сме от часове и не можем да излезем. Паркингът е цялостен с коли. Нито можем да паркираме, нито да си изоставим автомобила, тъй като ще блокираме колоната.
С две дребни деца сме, едното на година. За час сме се придвижили 2-3 метра. Какво да вършим? Защо въобще в паркинга се позволяват още коли? Това основава спомагателен безпорядък.
Не стига, че сме блокирани, ами би трябвало и да си платим за това. Абсолютно безсрамие.
Това са единствено част от мненията, които получихме в редакцията на Moreto.net

Оказва се обаче, че казусът не е подбуден от пропусквателния режим на паркинга на Морска гара, а от светофарната уредба при басейн " Приморски ", чиито режим на работа се оказва извънредно несъответствуващ в почивен ден, в който стотици варненци са решили да посетят Морска гара с колите си.

Проверка на Moreto.net сподели, че зеленият светофар за излизащи от зоната коли е едвам няколко секунди и на процедура за целия цикъл на светофара могат да излязат единствено няколко автомобила.

Това не е първият случай, в който светофарната уредба основава сходни проблеми.

Гражданите са на мнение, че в почивните дни система би трябвало да работи в различен режи или от КАТ би трябвало да изпратят регулировчик.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР