Светльо Иванов в момента е най-авторитетният водещ на публицистично предаване

...
Светльо Иванов в момента е най-авторитетният водещ на публицистично предаване
Коментари Харесай

Светльо Иванов призна: Мъж под чехъл съм!

Светльо Иванов сега е най-авторитетният водещ на публицистично предаване в България. Неговото ток шоу „ 120 минути ”, което върви всяка неделя следобяд по Би Ти Ви, е единственото в ефира без никаква чалга, а интервютата са смислени и любопитни.

И макар че предаването е много професионално направено и не се позволяват взаимни отстъпки със събеседниците, рейтингът е повече от приемлив. Което демонстрира, че водещия е от огромно значение и опровергава наложеното разбиране, че с цел да се гледа, едно предаване безусловно би трябвало да е пошло.

Веднага щом почнал да учи, решил да се опитва и като стажант в медиите. Постепенно почнал да се качва по стълбичката в йерархията, да натрупа име и самочувствие, с цел да получи предлагането на живота си – да води свое предаване в Би Ти Ви. Покрай него към този момент бил осъществил друга своя фантазия – за семейство с обичаната си жена. Със брачната половинка му Вяра, която е негова колежка в Би Ти Ви единствено чакат комфортен миг щерка им да отрасне и се готвят за втори правоприемник. Този път публицистите стискат палци то да е момче, тъй като по този начин ще се изравнят силите в дома им, написа " Уикенд ".

За в този момент Иванов може да се похвали, че живее в женско царство. Двете му обичани дами по никакъв начин не го щадят и чакат от него да им оказва помощ за всичко. Дори когато щерка му Йоана е напълно малко бебе, Светльо постоянно самичък поема грижите за нея, с цел да даде малко персонално време на брачната половинка си. Половинката му пък на смешка разкрива, че той е толкоз заплеснат баща, че му звъни на всеки 10 минути, с цел да го ревизира. „ Аз съм си мъж под чехъл ”, майтапи се пред другари водещият с ситуацията си у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР