Светлозар Събчев е наръгал 43-годишния Кирил Василев от село Дебелт

...
Светлозар Събчев е наръгал 43-годишния Кирил Василев от село Дебелт
Коментари Харесай

Адвокатът на Светлозар: Действал е при самозащита, Кирил е искал да го удуши

Светлозар Събчев е наръгал 43-годишния Кирил Василев от село Дебелт при самоотбрана, това изясни юристът на 31-годишния Светлозар Марио Марков, който наръга Кирил 5 пъти с нож точно на Георгьовден.

" Светозар е отишъл до офиса на " Комнет " в жк. " Меден рудник ", с цел да си заплати интернета. В помещението била някогашната му обичана Теодора, която работела там. Заприказвали се, само че в един миг влезнал 43-годишният Кирил Василев от с. Дебелт, който е неин сегашен другар. Започнал пикантен спор. Светлозар също е чиновник на " Комнет ". Познавал добре Кирил. Двамата мъже се сбили. Новият другар на Теодора е почнал да го души, тогава Светлозар е извадил ножа и го намушкал. Действал е при самоотбрана, това е неизбежна защита ", описа пред Флагман адв. Марков.

Защитникът счита, че Светозар е непозволено арестуван и настоя за по-лека мярка за неотклонение - домакински арест.

Прокуратурата уточни, че обвиняването е квалифицирано по чл.115 за съзнателно ликвидиране, чиято присъда е до 20 години затвор. Според юриста обаче обвиняването би трябвало да е по член 119, който планува наказване до 5 години.

Съдия Ангел Гагашев реши да остави Светлозар в ареста. По думите му ма заплаха бургазлията да извърши ново закононарушение, защото бил с невисок предел на морални задръжки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР