Светлозар Дончев е баща на две деца. Той е самотен

...
Светлозар Дончев е баща на две деца. Той е самотен
Коментари Харесай

Самотен баща със зов за помощ, страда от рядко заболяване

Светлозар Дончев е татко на две деца. Той е уединен родител и преди 2 години чува тежката диагноза " болест на Бюргер ".

Тежкото ревматологично заболяване е нелечимо, макар че може да се стопира с лекарства. Лекарят, който до момента го е лекувал, му оповестява, че при най-мрачния сюжет е допустимо да се стигне до ампутация на краката. Историята на Светлозар споделя Нова тв.

Диагнозата на Светлозар съответствува с тежък бракоразвод. Съдът присъжда децата да останат под негово настойничество.

„ Аз считам, че това се отключи тъкмо сега, в който тръгнахме да се развеждаме. Децата желаят да останат при мен. Малкият без мен не може да заспи. И това ме накара да се боря ”, споделя Светлозар.

Бори се освен с цел да резервира двата си крайника. Бори се, с цел да може двете му деца да водят пълностоен живот. И да виждат татко си подобен, какъвто го познават.

„ В никакъв случай няма да ме гледат две дребни деца в инвалидна количка. Това няма да стане. Аз съм наясно със себе си, че няма да умра. Но ми е задоволително тежко да не мога да се прислугвам самичък себе си с две дребни деца. Това ми е най-тежката мисъл. И съм вярвал, че ще се справя… И считам, че се оправям ”, декларира Светлозар пред Нова тв.

Всеки, който желае да му помогне, може да го направи по следните способи:

IBAN:  BG81STSA 9300 1528 7359 95

BIC:  STSABGSF

Титуляр:  Светлозар Николов Дончев

e-mail:  [email protected]

PayPal:  Svetlozar Donchev

Телефон за връзка със Светлозар за подаяние на храна и облекла:  0877 717 471
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР