Светлооката хубавица Рене Борисова сподели със своите последователи в Инстаграм,

...
Светлооката хубавица Рене Борисова сподели със своите последователи в Инстаграм,
Коментари Харесай

Красивата сестра на Саня Борисова стана лице на модна марка

Светлооката красавица Рене Борисова показа със своите почитатели в Инстаграм, че е част от рекламната акция на тазгодишната пролетна сбирка облекла на американската компания " Bloomingdale's ", учредена през далечната 1861 година от Джоузеф Блумингдейл, която през днешния ден е извънредно известна в Съединените щати със своята верига първокласни универсални магазини, предава life.dir.bg.

Ирена, както е цялото ѝ име, качи в обществената мрежа свое селфи до билборд на дубайски бул., на който се вижда по какъв начин тя показва част от последните попълнения на стилната линия с още четири души. Борисова е в центъра на фотографията, седнала на диван и е облечена в дълго бяло сако, съчетано с тениска в същия цвят, която е запасана в необятни дънки с висока талия, а визията ѝ се добавя от сандали на висок ток.

" Горда съм, че съм част от тази акция, наред с толкоз красиви хора! ", написа тя към своята обява.

Рене живее в Близкия изток от съвсем 16 години, като там тя работи главно като модел. Освен професионалните си задължения пред фотографския обектив, в продължение на три години харизматичната българка е била пиар на най-известния комедиант в екзотичната страна. Самата тя дефинира това време за най-стресиращия интервал от живота ѝ, ето за какво взема решение да се откаже и да стартира да работи за себе си. Сега тя има личен уебсайт за хубост, сътрудничейки си с огромни и известни марки.

В края на април м.г., отговаряйки на въпросите на своите фенове във виртуалното пространство, Ирена разкри, че възнамерява публично да се врече в обич на мъжа до себе си, минавайки под венчилото. Засега тя не е разкрила кой е нейният фаворит, а също по този начин, поради пандемията, още не се знае датата на тяхната женитба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР