Светлини, светкавици и експлозии, докато снаряди се изстрелват към Газа

...
Светлини, светкавици и експлозии, докато снаряди се изстрелват към Газа
Коментари Харесай

Войната на Израел и Хамас: британецът разказва пред Sky News за „хаоса“ при напускането на Газа, тъй като той става сред първите, които бягат

Светлини, светкавици и детонации, до момента в който снаряди се изстрелват към Газа

„ Беше доста безредно “, сподели той. „ Отне към през целия ден, с цел да стигнем до Рафа и пристигнахме в Кайро в 4 часа сутринта. “

Той сподели, че е схванал, че името му е в листата на хората, утвърдени да изоставен Газа от Foreign Офис и се опита да напусне в сряда следобяд.

Но пропускателният пункт се затвори, преди той да успее да премине, като съумя да избяга от Газа едвам в четвъртък.

„ Минаха четири седмици на ужасна обстановка. Много съм удовлетворен, че съм на открито ", сподели той.

" Имам тежко сърце за моите сътрудници в Газа и моите пациенти в тази обстановка. "

Той разказа разрушенията в обсадения палестински анклав като „ сърцераздирателни “ и предизвестените доставки на медикаменти са на привършване.

„ Страхувам се, че доста от тях [пациентите] ще умрат “, сподели той. „ За страдание това не е естествено злополучие, това е породено от индивида злополучие и би трябвало да се направи нещо, с цел да се спрат всички опустошения. “

Външното министерство сподели, че повече жители на Обединеното кралство са стигнали до Египет в четвъртък - макар че не е ясно какъв брой - откакто двама английски филантропични служащи съумяха да избягат от Газа в сряда.

Палестинските гранични управляващи разгласиха лист, който включва 92 английски жители измежду 127 имена.

Египет сподели, че няма да одобри напор от палестински бежанци, ако Израел ги спре да се върнат след войната, само че през последните дни бяха позволени палестинци с непознати паспорти.

Изображение: Палестински служащи, които са били в Израел по време на Атаката на Хамас от 7 октомври, са посрещнати, до момента в който идват на границата с Рафа, откакто са били върнати от Израел в линията

Прочетете повече:
Какво ни споделят обществените медии и сателитните изображения
Война сред Израел и Хизбула би била доста по-опасна

Около 342 палестинци с задгранични документи и 42 други са минали в четвъртък, съгласно палестинските гранични управляващи.

Преминаванията идват, до момента в който Израел продължава офанзивите в декларираната имат за цел да унищожат Хамас след изненадващата офанзива от предишния месец на 7 октомври.

Войските са изцяло обкръжили град Газа в четвъртък, съгласно израелската войска, до момента в който ускорява наземните интервенции след седмици на въздушни офанзиви.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР